DiverseCum îți poți vinde aurul la un preț competitiv, în 2022?

Cum îți poți vinde aurul la un preț competitiv, în 2022?

Ai bijuterii vechi, din aur, pe care nu le mai porți? Află cum le poți schimba în numerar, la o casă de amanet și cum poți face asta în mod eficient, chiar din confortul casei tale.

Cum poți obține bani cash din vânzarea de bijuterii din aur

În ultimii ani, prețul aurului a crescut astronomic, mai ales din cauza inflației, comparativ cu datele istorice. Astăzi, am putea spune că aurul se tranzacționează la cele mai înalte niveluri, inflația fiind foarte ridicată.

Dacă ai nevoie de numerar, acum este momentul potrivit pentru a aduce bijuterii din aur alb, roz și galben, pe care nu le mai porți, la Tezaur, pentru o estimare corectă a valorii lor. Poți face asta acum,  rapid, online, prin serviciul Amanet de Acasă, care oferă împrumuturi instantanee în bani, fără a fi nevoie să te deplasezi la agenție.

TEZAUR a lansat în 2020 magazinul online de bijuterii, în care ai posibilitatea de a cumpăra bijuterii unice din aur de 14 K, 18 K și bijuterii cu diamante la prețuri avantajoase. Poți plăti bijuteriile și în rate, cu un avans de 20%, prin încheierea unui contract de tip amanet și dobânda de 0,01% pe zi.

Grupul TEZAUR este cel mai important grup de servicii financiare nonbancare din București, are peste 20 de ani experiență în acest domeniu și 49 de agenții de amanet de lux în București, care sunt realizate după cele mai înalte standarde de calitate și securitate.

Cum poți primi un împrumut rapid în 2022

Cum poți primi un împrumut rapid în 2022

TEZAUR oferă servicii complete pentru: împrumuturi de amanet, servicii de schimb valutar, evaluarea corectă a bijuteriilor, achiziția de bijuterii noi, unice din magazinul online www.tezaurshop.ro și experiența de vânzare a aurului de 14 K, 18 K și 22 K. TEZAUR Investment Group face parte din Grupul TEZAUR, unde poți obține un credit rapid, în doar 5 minute.

Acest credit rapid, prin amanet în agenții, îl obții doar cu o garanție în aur și un act de identitate. Pentru asta ai cea mai bună consultanță de la experți și numeroase avantaje, precum:

 • Poți rambursa împrumutul făcut oricând;
 • Ai cel mai bun comision de pe piață;
 • Bunurile tale sunt păstrate întotdeauna în condiții de maximă siguranță;
 • Dacă dorești prelungirea contractului, poți face asta oricând;
 • Ai posibilitatea de a adăuga bijuterii sau obiecte din aur, sau de a retrage anumite obiecte amanetate, fără a achita contractul;
 • Atunci când ai achitat un obiect amanetat, îl poți lua deja acasă în aceeași zi;
 • Poți obține o amânare a plății de 5 zile, după scadența contractului.

Cum îți valorifici aurul din confortul casei?

Cum îți valorifici aurul din confortul casei

Dacă ai nevoie de un împrumut rapid din confortul casei, poți alege serviciul Amanet de acasă de la TEZAUR, care permite amanetarea garanțiilor din aur, din confortul casei. Asta înseamnă că poți obține un împrumut rapid cu garanții din aur – ce pot fi obiecte: bijuterii, ceasuri, monede și altele.

Cu acest serviciu împrumuturile tale nu vor fi deloc stresante și în plus vei obține un preț competitiv pentru valoarea bunurilor din aur. La Tezaur obții cel mai bun comision de pe piață, deci vei putea să economisești și bani. Poți căuta acest serviciu de amanet online, pentru împrumuturi de bani rapide și fără complicații. Ai posibilitatea de a amaneta oricând dorești bunurile din aur, trebuie doar să ai o conexiune funcțională la Internet.

Evaluarea bunurilor se va face corect de către experți, la sediu agenției, acestea fiind ridicate și transportate gratuit, în ziua stabilită de tine, atunci când îți convine. Poți estima oricând dorești, online, suma împrumutului, pe site-ul agenției. Stocarea bunurilor tale se face în depozitul de înaltă securitate al agenției.

Serviciile oferite de acest grup sunt diverse și convenabile și oferă și alte avantaje:

 • După acceptarea ofertei, primești banii în contul tău bancar, în aceeași zi;
 • Ai asigurarea inclusă și transportul gratuit pentru bunurile tale;
 • Poți reînnoi în fiecare lună condițiile de împrumut;
 • Ai posibilitatea de a rambursa împrumutul, când doresti.

La Tezaur, în calitate de client, poți prelua controlul asupra a ceea ce contează pentru tine, pentru că ai acces permanent la toate contractele din contul tău.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.