Cum aranjezi masa pentru o zi romantică de Valentine´s Day? Sfaturi practice pe care trebuie să le iei în considerare

0
12058
Masă romantică, Foto: domainedelacroix.com

De Valentine´s Day decorul trebuie să fie floral iar atmosfera romantică. Pentru aceasta se poate alege culoarea roșie, roz, crem în combinație cu alb. Nu trebuie să lipsească muzica, florile, lumânările parfumate și mâncărurile speciale preferate de persoana iubită. Se pot folosi ghirlande cu inimioare, flori, roz, albe, baloane, petale de flori artificiale sau naturale, etc.

Atmosfera trebuie să fie plăcută, fermecătoare dar totuși nu foarte încărcată de inimioare și flori. Masa ideală ar trebui să aibă formă rotundă, dar se poate alege și una obișnuită. Fața de masă poate fi albă, crem, nu neapărat de culoare roșie. Se poate opta și pentru alte culori pastelate, roz, galben, crem, corai, care asigură un decor fin, delicat, romantic, diafan. Deși trandafirii roșii semnifică pasiunea și dragostea, sunt potrivite pentru decor și alte flori, de altă culoare, care cu siguranță amintesc de primăvară.

Masa de Ziua Îndrăgostiților, Foto: opulentcottage.typepad.comDecorțiuni romantice, Foto: designswan.comDecor în roșu, alb și roz, Foto: designswan.comTacâmuri și trandafir , Foto: exquisitegirl.comDecor floral simplu și elegant, Foto: omglifestyle.comGhirlandă cu inimioare, Foto: clients.photoworks.co.ukMasa pentru Ziua Îndrăgostiților, Foto: kitchenmag.ruAranjament deosebit cu flori și lumânări, Foto: opulentcottage.typepad.comMesaje de dragoste și decor în alb și roșu, Foto: designswan.comRozul, o culoare fină pentru Ziua Îndrăgostiților, Foto: ginalouise.comDecor romantic de Ziua Îndrăgostiților, Foto: madame-citron.frMod simplu și elegant de aranjare a mesei de Valentine s Day, Foto: madame-citron.frDecor romantic în alb și roz, Foto: weddingchicks.comMasa de Valentine´s Day, Foto: cote.azur.frBuchet deosebit de trandafiri, Foto: opulentcottage.typepad.com
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.