Rețete culinareRețetă pentru a găti o cremă de brânză cu ceapă verde și...

Rețetă pentru a găti o cremă de brânză cu ceapă verde și mărar

O adevarata reteta de primavara, de aia zic primavara pentru ca se poate prepara si in alte anotimpuri, dar niciodata nu pica asa de bine si nu e asa de gustoasa ca si atunci cand avem ceapa verde si marar, proaspete din gradina.

Este o reteta usor de facut, un aperitiv sau un mic dejun excelent.

Ingrediente crema de branza cu ceapa verde si marar

  • 250 gr branza dulce
  • 1 legatura de marar
  • 3-4 fire de ceapa verde
  • 3 linguri unt
  • sare

Mod de preparare

Spalam si tocam marunt mararul, folosim pe cat posibil doar frunzele si aruncam codita groasa.

Spalam si curatam ceapa verde, taiem bucati mici si din partea verde.

Intr-un castron amestecam branza cu unt dupa care adaugam ceapa verde si mararul.
La final saram dupa gust.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.