Rețete culinareRețetă pentru costiță de porc la cuptor, trasă la tigaie - se...

Rețetă pentru costiță de porc la cuptor, trasă la tigaie – se prepară simplu și este foarte delicioasă

Daca va place carnea de porc la cuptor atunci sunteti in locul potrivit pentru ca reteta de mai jos e delicioasa si rapida. Ajunge pentru 4 persoane si se poate servi cu diverse garnituri din cartofi, orez ori legume.

Ingrediente costita de porc la cuptor, trasa la tigaie

  • 1 kg costita de proc, proaspata
  • 50 ml ulei
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Se alege o bucata de costita de porc care sa aiba si un pic de grasime ( pentru a mentine carnea frageda ). Se condimenteaza cu sare, piper dupa gust si putin curry – nu e necesar decat in cantite mica, fiind foarte aromat.

Uleiul se incinge intr-o tigaie, se aseaza apoi carnea de porc in ea, asteptand sa se rumeneasca pe o parte. Cand e gata, se intoarce si pe partea cealalta, se lasa la prajit pana cand se face o crusta rumena.

Dupa aceea se aseaza pe gril-ul din cuptor, introducanad si o tava cu apa sub ea. Din cand in cand se verifica daca este suficienta apa, completand la nevoie.

Carnea va fi gata dupa aprox 1 ora, atunci cand se desprinde usor de pe oase ( la nevoie se lasa mai mult ).

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.