Cele mai inspirate citate din Paulo Coehlo

0
45

Eu nu sunt un mare fan al lui, dar exista câteva citate din Paulo Coehlo, foarte inspirate. Fie că ai citit, fie că nu, scrieri de-ale lui Paulo Coehlo, trebuie să știi că acest scriitor brazilian are ceva al lui. Are o gândire foarte profundă și inspirațională asupra vieții de zi cu zi. În fiecare carte a sa, Coehlo își pune câte puțin din sufletul său. Reușește să creeze o lume mai bună, plină de magie și de speranță în care ne-am afunda cu ușurință.

Uite câteva citate din Paulo Coehlo care te pot ajuta să îți revii mai ușor din unele situații în care nu mai ai nădejde, în funcție de temerile tale:

blank

Atunci când îți este frică de schimbare

Ai putea să te regăsești în cele spuse de Coehlo, de multe ori:

« Atunci când ne așteptăm mai puțin, viața ne oferă o provocare pentru a ne testa curajul și voința de schimbare; în asemenea momente, nu are rost să ne prefacem că nu s-a întâmplat nimic sau să spunem că nu suntem pregătiți. Provocarea nu va aștepta. Viața nu se uită înapoi. O săptămâna este mai mult decât trebuie pentru că noi să ne decidem dacă să ne acceptăm sau nu destinul.»

Atunci când te simți dezamăgit în urma unui eșec:

« Există suferință în viață și există și înfrângeri. Nimeni nu le poate evita. Însă este mai bine să pierzi unele lupte în încercările de a-ți îndeplini visele decât să fii înfrânt fără ca măcar să știi pentru ce anume lupți. »

Atunci când nu știi care îți sunt cu adevărat prietenii:

« Prietenii noștri adevărați sunt aceia care sunt mereu cu noi atunci când se întâmplă lucruri bune. Ne susțin și sunt bucuroși de triumful nostru. Prietenii falși apar doar în momentele grele, cu fețele lor triste și de susținere, când, de fapt, suferința noastră le servește pentru a-i consola că duc o viață nefericită. »

Pe tine ce citate din Paulo Coehlo (sau nu) te-au inspirat de-a lungul timpului?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.