Tu dansezi în ploaie, sau preferi să repari chiuveta?

0
32

Pentru mine romantismul este un subiect destul de incomod – nu fac echipă cu acei bărbați romantici. Nu știu de ce, dar nu sunt prea e genul meu. Nu, nu sunt lipsit de suflet. Nu sunt rece. Doar că…nu prea mă integrez în lumea plină de inimioare roz.

Probabil mi se trage din adolescență. A fost o vreme când eram mega rușinos. Eram plin de acnee și puteam să jur că nu voi avea niciodată o iubită. Chiar dacă lucrurile s-au schimbat, perioada aceea m-a marcat și cumva, a reușit să mă blocheze.

Bărbați romantici sunt mulți, doar că eu nu mă număr printre ei

Cum mă simt când fac un gest romantic? Ciudat, mă simt tare ciudat. M-am gândit că poate mi se trage din familie, dar nu prea a ținut teoria aceasta. Fratele meu cel mare este un romantic incurabil. Este maestrul declarațiilor de dragoste și al dovezilor de iubire. Ce să zic…suntem firi diferite.

Bărbați romantici sunt peste tot, dar mai mult în filme

Nu pot să zic că am văzut bărbați romantici doar în producțiile de la Hollywood. Doar v-am zis. Am exemplare pe lângă mine, în viața de zi cu zi. Dar ceva sau cineva trebuie să fi inspirat și filmele respective. Ați observat cum aleargă bărbații în filme, după avioane, pentru a își striga iubirea în fața unui aeroport întreg? Ați observat cum pică ei în genunchi în mijlocul străzii? Cum cântă la geamuri închise, pe cod roșu de furtună? Cum așteaptă iubiri pierdute, în locul în care s-au întâlnit prima dată?

Citește și:  De ce se numește moneda noastră leu?

Bărbați romantici vs. Bărbați practici

Să ne imaginăm următorul scenariu: El și ea, acasă, în bucătărie. Au o discuție mai aprinsă, pentru că iar a rămas prea multă lună la sfârșitul banilor lor. Colac peste pupăză, în timp ce ea zicea ceva de soacră-sa, bateria de la chiuvetă bubuie. Începe să țâșnească apă peste tot și trebuie luată rapid o decizie, până nu vor fi indundați vecinii de la etajul inferior. ( da, vecinii de la bloc – nu suntem în filme, deci personajele noastre nu au o vilă imensă cu o curte de 3 hectare).

Ce se întâmplă mai departe?

Dacă bărbatul e romantic o să îi spună femeii ce frumoasă e udă, cu apa curgându-i pe față și rochia lipită de corp. O să o ia în brațe, o să îi bea apa de pe buze și o să o iubească acolo în piscina improvizată, pentru că…dă-le naibii de griji! Dragostea e mai importantă în viață.

Dacă bărbatul e practic, o să o trimită repede să sune instalatorul. Între timp o să oprească apa în casă. O să curețe cu nșpe mii de prosoape dezastrul de pe jos. La final o să îi plătească instalatorului, o să își bage ceva în ea de viață și o să se enerveze și mai tare.

Deci, tu ce fel de bărbat ești?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.