DiverseȘtii care sunt cele mai furate lucruri din lume?

Știi care sunt cele mai furate lucruri din lume?

Ziceam că se fură la greu la mine în oraș. Zilele trecute am aflat că suntem în top 3 cele mai nesigure orașe din România.

Dacă te întreb dacă știi care sunt cele mai furate lucruri din lume, vei fi tentat probabil să îmi spui că banii. Sau bijuteriile. Sau obiectele de artă.

Află cu stupoare, că nu este chiar așa. Biblia e câștigătoare. Ironic, nu? Bibliile să fie cele mai furate lucruri din lume.

Cele mai furate lucruri din lume – după cum spun statisticile

Cel mai vândut obiect din lume este și cel mai furat

Nici eu nu m-aș fi gândit la Biblie. Se pare că nu este doar în topul cumpărătorilor, ci și în topul personal al cleptomanilor. Probabil citesc un pasaj din ea, după ce comit ilegalitatea. Să îi ierte Dumnezeu mai repede.

În materie de fashion, se fură…

Încălțăminte. Încălţămintea este cel mai furat obiect vestimentar, din lume. În 18% din cazurile de furt din magazine, victime au căzut pantofii.

Cu burta goală, la furat

Când vine vorba de preferințe culinare, se pare că hoții preferă cașcavalul. Anual, 4% din cașcavalul expus în magazine, se evaporă

Furăm în era tehnologiei

Laptop-ul este cel mai furat gadget de pe glob. Se pare că sunt lăsate cam des, la vedere, în automobile și îi tentează pe hoți.

Hoți cu permis categoria B

Mașinile se numără și ele printre opțiunile preferate de hoți. Recordul îl deține modelul Accord produs de Honda în anii 70. Cam 60.000 de exemplare au dispărut în întreaga lume.

Premiul special al juriului

Premiul special al juriului, în cadrul concursului – Cele mai furate obiecte din lume îl ofer eu unui obiect mic, ce se găsește în toate casele, în toate mașinile, în toate gențile și în toate buzunarele.

Când ți se fură acest obiect este vorba mai mult de o pagubă sufletească, decât de una materială. Îți permiți să îți cumperi sute, poate mii. Dar mereu rămâi fără, exact atunci când ai nevoie. Și constați trist că i-ar ți-a fost furat.

Dacă nu ți-ai dat seama încă despre ce obiect vorbim, nu cred că ai fost prea atent – este vorba de brichetă, evident! Dacă și tu furi brichete, oprește-te! O faci greșit!

Tu fără ce rămâi cel mai des?

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.