Nunți și mireseCe idei care te pot speria îți pot trece prin minte înaintea...

Ce idei care te pot speria îți pot trece prin minte înaintea nunții? Nu te speria și rămâi calmă

Înaintea nunții, nu este deloc ieșit din comun să-ți treacă diverse idei prin minte, idei ce te pot speria. Unii spun că dacă iubești, ești sigur(ă) că totul va fi bine; nu este chiar așa – stresul, oboseala, nerăbdarea și toate celelalte emoții te pot face puțin speriat(ă).

La urma urmei, este vorba de un pas mare în viața ta: și ce schimbare nu sperie puțin? Unele idei vin și trec, important este să nu le acorzi atenția pe care nu o merită. Căci dacă iubești, atunci nu trebuie să îți faci griji doar pentru că ești puțin speriat(ă)…

Ce idei care te pot speria îți pot trece prin minte înaintea nunții:

Dacă relația se va schimba? Mulți spun că după căsătorie totul se schimbă – această idee este natural să te sperie puțin. Auzi despre relații care după căsătorie se schimbă în rău, auzi că apar certuri, că apare plictiseala, că apare infidelitatea. Ceea ce trebuie să reții este că voi doi faceți relația așa cum este: căsătoria nu trebuie să o schimbe!

Chiar nu o să mai ies cu nimeni niciodată, dacă o să îmi fie dor de emoțiile, entuziasmul, pasiunea trăită când întâlnești o nouă persoană? Nu mă voi mai săruta, nu mă voi mai culca cu nimeni niciodată! Dacă mă va atrage altcineva? Iată alte idei ce te pot speria puțin înaintea nunții; declari în fața lumii că-ți dorești să petreci viața cu o singură persoană. Pentru mulți, un gând care îi sperie… Dar, din nou, când iubești, ajungi să înțelegi că mai valoroase decât toate emoțiile și entuziasmul începutului sunt sentimentele profunde și autentice care există în relațiile lungi.

Dacă devenim un cuplu plictisitor care stă acasă și nu face nimic? Există această idee, că un cuplu căsătorit nu mai știe să se distreze și că odată căsătorit, nu te vei mai distra nici separat, cu prietenii tăi. De ce să fie oare așa? Căsătoria nu impune să stai în casă, nu obligă să-ți uiți prietenii și să stai non-stop cu soția sau soțul; și nu transformă subit un om interesant într-unul plictisitor! Aveți control asupra modului în care va fi viața voastră în căsnicie.

Oare mă iubește sau vrea doar să se căsătorească? Un fapt interesant: se pare că unii viitori miri se tem de acest lucru; mai exact, se tem că miresele lor vor să se căsătorească doar pentru că vor o nuntă, un soț, un copil…și nu pentru că îi iubesc! O idee care te poate speria înaintea nunții, dar gândește-te: de ce te-ar fi ales tocmai pe tine? Nu pentru că te iubește?

Dacă nu merge? E mai greu să divorțezi decât să te desparți… Iată, din păcate, o idee care îi convinge pe mulți să amâne clipa în care fac nunta. “Hai să vedem întâi dacă merge” – cât timp vei testa relația să vezi dacă merge? Trei ani, patru, cinci? Până ce deja partenerul sau partenera ta se satură să tot aștepte? Este logic că vrei să fii sigur pe relație, dar dacă iubești și-ți cunoști bine partenerul, ar trebui să fii!

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.