Rețete culinareCartof fiert în coajă și piept de pui – rețetă de piure...

Cartof fiert în coajă și piept de pui – rețetă de piure pentru copii

Fetita mea, in varsta de 9 luni, adora piureul cu piept de pui de aceea m-am gandit sa impart reteta, simpla de altfel, cu toate mamicile.

Cu toate ca se prepara usor si este relative ieftin, cei mici se bucura atat de gustul cat si de beneficiile nutritive ale pieptului de pui si cartofului.

Cu tot cu pregatirile, prepararea mesei poate dura cca 70 de min.

Ingredientele pentru cartoful fiert in coaja si piept de pui

  • 1 cartof
  • 1 bucatica de piept de pui (circa 50 grame)
  • 45-50 ml lapte

 Mod de preparare

se spala si se pune la fiert pieptul de pui

-se spala bine cartoful si se pune la fiert in coaja

cartoful si pieptul de pui se lasa la fiert ( 30 de min cartoful, 60-70 min pieptul) sau pana cand sunt fierte bine

se scot la racit cartoful si pieptul de pui

-se curata cartoful de coaja

se piseaza cartoful si pieptul de pui

se amesteca cartoful si pieptul de pui pisate bine cu laptele pana devine un piure moalet

– pentru ca bebe sa se bucure cu toate simturile de mancarea lui, am ales sa i-l prezint azi cu un decor colorat din jeleuri, pe care le-am consumat eu mai tarziu.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.