Timp liberCardul de credit și cumpărături, varianta la îndemână pentru a-ți transforma dorințele...

Cardul de credit și cumpărături, varianta la îndemână pentru a-ți transforma dorințele în realitate (P)

Dacă în momentul acesta o persoană apropiată ți-ar oferi o sumă suplimentară de bani – să spunem echivalentul unui salariu sau chiar al trei venituri lunare, tu ce ai face cu acești bani?

Ți-ai schimba telefonul mobil sau laptopul? Ai alerga la mall, pentru a-ți completa garderoba cu câteva piese vestimentare la care visezi demult? Sau ți-ai schimba unul dintre electrocasnicele din casă, aragazul să spunem, cu unul nou și modern, cu un cuptor electric de această dată, care coace mult mai bine decât cel pe gaz?

Ai mai putea păstra acești bani, de exemplu, pentru situațiile pe care nu le prevezi în momentul acesta, așa cum este un cadou frumos pentru o aniversare despre care afli în ultimul moment, o reparație la mașină care nu este acoperită de asigurare sau înlocuirea unui produs electrocasnic care s-a defectat și fără de care nu poți sta.

Ideal ar fi să avem mereu un fond pentru cheltuielile neașteptate, să păstrăm pe card de debit sau  într-un cont de economii o sumă de bani pe care să o putem accesa la nevoie, dar realitatea arată că puține persoane reușesc să economisească o asemenea rezervă. Un card de credit și cumpărături este o soluție foarte bună pentru a avea o plasă de siguranță, în caz de nevoie.

Cardul de cumpărături, soluția pentru cumpărăturile tale prevăzute și neprevăzute

Un card de cumpărături va fi perfect pentru a nu mai aștepta salariul sau mai multe salarii pentru a-ți îndeplini visele. În plus, utilizarea lui poate fi mai ieftină atunci când îți faci cumpărăturile la comercianții agreați de banca la care ai cardul.

De exemplu, cu ING Credit card ai până la 24 de rate fără dobândă la comercianții agreați de bancă, iar lista lor este una lungă, pentru ca tu să ai mai multe variante din care să poți alege, indiferent de ceea ce dorești să îți cumperi. În plus, ai 3 rate fără dobândă pentru cumpărăturile tale de peste 500 de lei oriunde în lume, cu excepția țărilor cu avertizare de călătorie (găsești lista lor, actualizată permanent, pe site-ul ing.ro).

ING Credit card îți va fi de folos și dacă ai nevoie de bani cash, caz în care dobânda este de 25%. Pentru a-l accesa, trebuie să ai un venit minim de 1000 de lei.

Cardul de credit se obține rapid, în urma unei vizite la ING Office-ul preferat, cu actul de identitate dacă ai veniturile raportate la ANAF și prin prezentarea documentației necesare în celelalte cazuri. Dar îți va spune consultantul ING Office ce trebuie să faci pentru a avea propriul ING Credit card cât mai curând posibil. Te poți apoi bucura de beneficiile cardului tău de cumpărături, achitând ceea ce ai luat în rate și fără a plăti vreo dobândă, dacă te încadrezi în termenul stabilit.

Articol publicitar

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.