Rețete culinareBrioșe cu bacon și ouă - încearcă această rețetă pentru un mic...

Brioșe cu bacon și ouă – încearcă această rețetă pentru un mic dejun mai deosebit

Am patit de multe ori, probabil nu sunt singura ca nu am avut pofta de un mic dejun clasic, ochiuri sau omleta etc., dar totusi aveam pofta de oua. Aceasta reteta este ideala pentru un mic dejun bogat si iesit din comun. In plus are avantajul ca se poate servi si racit si gaseste locul ca aperitiv pe mase festive.

Ingrediente pentru briose cu bacon si oua (2 persoane)

  • – 4 oua
  • – 4 felii de bacon
  • – cascaval
  • – 100gr mazare
  • – 100gr porumb dulce
  • – sare, piper

 Mod de preparare

batem ouale sa devina spumos si condimentam cu sare si piper dupa gust, razuim cascavalul si pregatim legumele

– incepem sa asezam baconul in forme de briose, inainte se poate unge formele cu putina ulei, si tapetam forma incercand sa nu aiba gauri, sa nu iasa ouale la coacere, eu am folosit 2 felii la o forma, dar depinde ce fel de bacon cumparati

amestecam ouale cu legume si incepem sa punem peste bacon, incap aprox 1,5-2 linguri de amestec, depinde de marimea formelor, avem grija sa nu fie foarte plin pentru ca la copt oul va creste in volum si va iesi peste bacon

presaram cu cascava ras

punem in cuptor preincalzit timp de 10-12 minute

servim cald cu decor de ketchup

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.