Timp liberBalta Pinter, Carei - ideală pentru pescarii începători la caras

Balta Pinter, Carei – ideală pentru pescarii începători la caras

Pescarii incepatori si iubitorii pescuitului la caras vor descoperi ca Balta Pinter de la marginea orasului Carei este exact ce au neovie pentru o partida de pescuit de relaxare. Nu aveti cum sa va plicitisiti, cu siguranta veti prinde ceva pe aceasta balta fiind mereu populata cu crap si caras.

Locatia
Situata la marginea orasului Carei, si la doar 30 de km de Satu Mare, Balta lui Pinter este locatia perfecta pentru o zi de pescuit in care cautati sa mai uitati de TV, internet, munca si alte probleme. La iesirea din orasul Carei spre Tasnad veti vedea o tabla cu Depozit Materiale de Constructii,o borna cu 168,  pe care este trecuta si localitatea Urziceni.

Suprafata si adancimi
Dupa cum puteti observa si din galeria foto de mai jos, suprafata baltii este destul de mica si totusi suficienta pentru a avea loc toti pescarii dornici de o partida de pescuit relaxanta. Adancimea maxima este de 2 m.

Conditii si amenajari
Balta lui Pinter fiind de dimensiuni mici, nu a avut nevoie de o investitie imensa pentru a fi amenajata. In primul rand, balta dispune de o parcare cu pietris, sa nu ramaneti locului in caz de ploaie, dupa care la intrare este amenajata o mica terasa cu bar, de unde veti cumpara biletele de intrare si bauturile racoritoare. Pe marginea baltii sunt insirate bancute cu masute la care puteti sta sa serviti o mancare sau sa urmariti trasaturile pestilor. Cei mai mofturosi isi pot duce de acasa un scaun mai comod sau o perna. Locul este ideal amenajat  chiar si pentru o partida de pescuit cu familia.

Specii de pesti si momeli
In balta exista doua specii de pesti, caras si crap, crapul fiind pana in 3 kg, iar carasii sunt cat se poate de mari pentru a fi multumiti. Noi am pescuit la porumb, rama rosie si viermisori, si am prins doar carasi. La bob de porumb mai mare s-au prins doi crapi in ziua respectiva, unul de 1.8 Kg si unul de 2.6 Kg, ambii fiind prinsi la fund cu o lanseta de crap. Trebuie sa recunoastem ca noi am pescuit stationar.

Taxe
Se plateste 30 de ron pentru 12 ore, se poate pescui doar ziua.

Date de contact pentru Balta lui Pinter
Numerele de telefon disponibile la ora scrierii acestui articol sunt : tel mobil 0741599355 , respectiv tel fix 0361415981.

Prezentare video Balta lui Pinter din orasul Carei :

http://www.youtube.com/watch?v=SCvL3uqcIo4

Galerie foto Balta lui Pinter :

DSC00057 DSC00117 DSC00058 DSC00059 DSC00061 DSC00062 DSC00067 DSC00068

 

 

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.