Asigurarea de sănătate – cât de mult trebuie să conteze în alegerea locului de muncă?

0
178

Practica ți-a dovedit în mai multe rânduri că banii pe care trebuie să-i scoți din buzunar pentru a acoperii cheltuielile cu situațiile legate de sănătate nu sunt deloc puțini.

Este, astfel, de înțeles de ce vei lua în calcul o oferta de job care include ca beneficiu suplimentar asigurarea de sănătate privată.

Din fericire, de cealaltă parte a baricadei din ce în ce mai mulți angajatori înțeleg nevoile reale ale angajaților și câștigul reciproc (angajat-angajator) atunci când vine vorba de asigurarea mai multor servicii medicale – de la cele de bază, până la cele care vizează situații specifice.

Pentru a înțelege mai bine acest tip de beneficiu și cum poate fi el aplicat, vom lua ca exemplu un plan de asigurări din oferta Signal Iduna.

Asigurările medicale private de aici sunt realizate de tip modular și se pot adapta caracteristicilor specifice ale grupurilor sau subgrupurilor existente în organizație și pot fi raportate la puterea financiară a companiei.

Astfel, compania va avea la dispoziție module de asigurări medicale care vizează atât sistemul ambulatoriu, cât și cel de spitalizare. În sistem ambulatoriu compania va putea asigura servicii precum: consultații și controale, analize de laborator, invesigații, tratamente, transport medical asistat, monitorizare sarcină, stomatologie, vaccinare și control anual preventiv.

Citește și:  Cum să faceți singuri uleiuri de aromaterapie, pași de urmat

Pentru modulul care include servicii de spitalizare, cu o astfel de asigurare privată angajații vor avea acoperire pentru spitalizare de o zi sau continuă, intervenții chirugicale și naștere. (află mai multe informații de pe Signal-Iduna.ro)

Costurile evidente cu care se confruntă angajații pentru rezolvarea problemelor de sănătate au devenit pentru mulți dintre angajatori o pistă importantă de atragere și retenție de personal. Astfel, șansele ca job-urile care te atrag să vină la pachet cu beneficii de acest tip sunt din ce în ce mai mari.

Pentru că ești conștient de importanța de a avea acces la servicii medicale acoperite de o asigurare privată, vei ști să definești de ce tipuri de beneficii ești direct interesat atunci când vei negocia oferta de la locul de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.