Rețete culinareAperitiv cu legume - află cum se fac aceste chifteluțe de dovlecel

Aperitiv cu legume – află cum se fac aceste chifteluțe de dovlecel

Azi am gatit ceva de sezon. Vara si toamna avem noroc de legume proaspete care ne revigoreaza mereu.

Aceasta reteta merita incercata pentru ca nu necesita mult timp, ingrediente si rabdare.

Ingrediente aperitiv cu legume – chiftelute de dovlecel

  • 1 dovlecel
  • 1 ou
  • Sare, piper, boia, delicat
  • 4 linguri de faina
  • Frunze de patrunjel
  • Ulei

Mod de preparare

Se curata dovlecelul si se spala. Se da pe razatoarea mare si se condimenteaza cu sare. Se lasa 15 min sa-si lase zeama si apoi se scurg bine. Peste ele se pune faina, patrunjelul tocat marunt, sare, boia, delicat, piper si ou apoi se amesteca bine.

Intr-o tigaie se incinge uleiul, se pune cate o lingura din compozitie si se prajesc chiftelutele pe ambele parti. Cand sunt gata chiftelele se scot pe un prosop de bucatarie.

Se servesc calde.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.