Acasă Nunți și mirese Accesorii pentru cavalerii de onoare, vezi ce presupune ținuta

Accesorii pentru cavalerii de onoare, vezi ce presupune ținuta

0
403
Accesorii pentru cavalerii de onoare, Foto: chateaucrystale.com
Accesorii pentru cavalerii de onoare, Foto: chateaucrystale.com

Si pentru cavalerii de onoare tinuta este foarte importanta, iar accesoriile pentru cavalerii de onoare sunt si ele la fel de importante. Un lucru este cert: din punctul de vedere al vestimentatiei, cavalerii de onoare trebuie sa se diferentieze de mire, insa este de preferat sa existe o mica legatura intre vestimentatia mirelui si cea a cavalerilor si de cele mai multe ori aceste diferente se realizeaza prin mici accesorii.

• Daca este posibil, cavalerii de onoare ar trebui sa poarte toti acelasi tip de costum si acesta sa fie simplu si elegant, bineinteles in ton cu tema nuntii. Domnisoarele de onoare vor fi si ele imbracate asemanator sau vor exista elemente si accesorii care sa ajute la crearea unui echilibru.

• Daca este imposibil ca vestimentatia cavalerilor de onoare sa fie identica, atunci mirele le poate face cadou accesorii identice cum ar fi: o cravata, o lavaliera sau un papion, batiste sau butoni si in acest fel mirele va fi avantajat din doua puncte de vedere, atat din punctul de vedere al darurilor pe care trebuie sa le ofere cavalerilor, cat si din punctul de vedere al imaginii de ansamblu.

Citește și:  Moduri inedite de a folosi baloanele la nuntă - Iată câteva idei de decorațiuni cu baloane

• Pentru a se deosebi de restul invitatilor, daca nu exista o vestimentatie comuna si nici accesorii comune, cocardele cavalerilor de onoare pot fi diferite de cele ale celorlalti invitati si in Accesoriile-cavalerilor-de-onoare-300x187.jpgacest fel acesta va fi un accesoriu distinctiv.

• Cavalerii de onoare au rolul de a intretine oarecum atmosfera, pe langa micile atributii pe care trebuie sa le indeplineasca inainte si in timpul nuntii. Palariile sau jobenele sunt doua accesorii inedite potrivite oricarui barbat, iar daca toti cavalerii de onoare vor alege sa poarte un astfel de accesoriu, cu siguranta vor crea o imagine placuta.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.