Nunți și mireseCum pot să-l ajute miri pe fotograf pentru a obține cele mai...

Cum pot să-l ajute miri pe fotograf pentru a obține cele mai frumoase fotografii la nuntă

Comunicarea dintre mireasa si cameraman este cheia pentru a captura acele imagini uimitoare care dureaza o viata intreaga. Acest articol o va invata pe viitoarea mireasa cum sa cladeasca o relatie profesionala intre ea si cameraman, trecand in revista toate detaliile pe care trebuie sa le stie acestea pentru a avea parte de cele mai bune rezultate.

Daca vrei sa ai parte de o filmare pe care sa o revezi intotdeauna cu placere, atunci invata sa lucrezi cu cameramanul la nunta. Rezervarea cameramanului pentru nunta nu este doar un detaliu de pe lista pe care il rezolvi si il bifezi, iar apoi nu te mai gandesti la el. Trebuie ca din conversatiile pe care le ai cu acesta sa dezvolti o relatie profesionala pentru ca el sa te poata cunoaste mai bine si astfel sa stie exact ce-ti doresti de la filmarea pe care o va realiza.

Indiferent ca relatia este una directa, de la cuplu la cameraman sau cu ajutorul unui intermediar (organizatorul de nunti, mama miresei etc.), elementul cheie este dialogul. Atat cuplul, cat si ceilalti implicati in desfasurarea evenimentului, doresc ca ziua nuntii sa fie perfecta si memorabila, si ca aceasta sa fie capturata exact asa.

Exista trei intrebari principale pe care un cameraman si le pune in privinta ta, inainte de a incepe sa-si faca o parere despre cum sa filmeze nunta, si anume: “Cine esti?”, “Cum arati?” si “Care-i stilul tau?”. Sa luam prima intrebare, “Cine esti?”. Incercati sa va cunoasteti mai bine, iar daca inca nu te-ai intalnit personal cu cameramanul, fa-o. Daca programul tau sau al lui nu va permite sa o faceti, atunci macar conversati online pe skype sau orice alt chat.

miri il ajuta pe fotograf

In timpul acestei conversatii fata in fata, cameramanul poate ajunge sa-ti cunoasca stilul personal, intrucat multe detalii se pot transmite in mod nonverbal prin gesturi si mimica. Discuta cu acesta despre felul in care ti-ai cunoscut logodnicul si spune-i cateva lucruri despre tine. Discutati despre nunta si vorbiti despre detaliile legate de aceasta. Cameramanul trebuie sa stie cu ceva timp inaintea nuntii, cum, unde, cine, si cam ce vrei sa filmeze acesta la nunta in afara de ceea ce este de la sine inteles.

Printre altele, cameramanul trebuie sa stie si care sunt culorile care vor predomina la nunta (atat la locatia ceremoniei cat si la cea a receptiei), tema nuntii tale (daca este vorba de o nunta tematica), care este stilul tau personal (atat in viata de zi cu zi, cat si la nunta), de asemenea, trebuie sa stie ce fel de muzica vei avea la receptie, daca va exista un tort al mirelui, precum si orice alte detalii legate de nunta.

Cameramanul si echipa sa trebuie sa afle toate aceste detalii importante cu ceva timp inainte de nunta, pentru ca acesta sa se asigure ca nu vor exista surprize neplacute. Cele mai bune filmari de nunta se obtin atunci cand exista comunicare intre cameraman si cuplu.

O nunta reprezinta o ocazie speciala si adeseori unica in viata unei femei, de aceea nu exista decat o sansa ca filmarea sa iasa perfect. Conversatiile dintre cameraman, mireasa si organizatorul de nunti cladesc relatii intre acestia cu mult inaintea zilei de nunta, iar asta face ca totul sa iasa exact asa cum viseaza mireasa.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.