Casă și grădinăAcoperirea pentru piscină – Beneficii economice și avantaje în sezonul rece

Acoperirea pentru piscină – Beneficii economice și avantaje în sezonul rece

A fost o vară caniculară, urmează o toamnă caldă, apoi vremea va începe în sfârșit să se răcorească. Dacă iei în calcul ploile abundente sau furtunile nesfârșite, cu siguranță înțelegi că a sosit timpul să-ți pregătești piscina pentru această perioadă din an, ce poate fi uneori chiar dificilă.

În primul rând, trebuie să-ți stabilești prioritățile pentru o acoperire piscină cu o structură rigidă, să afli exact de ce este atât de importantă aceasta și ce economii creează.

Acoperirea pentru piscină îți poate oferi mari avantaje!

Oricine deține o piscină știe că aceasta este o responsabilitate pe tot timpul anului. O piscină interioară poate fi poziționată în curtea din spate, la casă, iar astfel proprietarii ei se pot bucura de înot în orice moment al anului. Desigur, aceasta trebuie să aibă și o acoperire de calitate, un pavilion cu structură rigidă, instalat desupra piscinei pentru a o proteja de poluare, de resturi și praf, astfel piscina va fi mult mai ușor de întreținut, mai puternică și durabilă în timp.

Avantajele unei acoperiri pentru piscină sunt numeroase. Iată câteva dintre acestea:

  • Acoperirea este de forma unui pavilion care se poate deschide în zilele călduroase și se poate închide pe timp de frig și ploaie
  • Are un sistem al căilor de rulare, care deschide și închide acoperirea
  • Piscina este protejată de poluare, iar asta simplifică întreținerea ei și a apei
  • Carcasa previne posibilele contaminări și deteriorări în timpul furtunilor, sau al anotimpului de iarnă
  • Se asigură un nivel constant al apei pentru funcționarea tuturor sistemelor piscinei (respectiv filtrare, dezinfectare); acest lucru este destul de greu vara, apa se poate evapora rapid din cauza vântului sau a scăderii umidității aerului
  • Acoperirea este staționară sau mobilă, poate fi demontată rapid dacă se dorește asta
  • Oferă oportunitatea de a înota în piscină chiar și iarna
  • Piscina este protejată de temperaturi extreme iarna
  • Acoperirea este transparentă și oferă o vedere frumoasă asupra piscinei.

Pentru a folosi piscina în orice condiții de vreme, este important să alegi o acoperire piscină, care este din policarbonat rentabil pe termen lung. Aceasta este rezistentă, se poate rula fără probleme și este în stare excelentă chiar și după 10 ani. Dacă vrei să încerci ceva nou, poți alege o acoperire piscină cu punte glisantă, care este o acoperire perfectă pentru sezonul rece, pentru piscina ta. Aceasta va avea un design interesant și captivant, iar capacele glisante pentru piscină vor fi dure, rezistente și puternice.

Datorită sistemului unic al căilor de rulare, acoperirea se poate deschide și închide ușor, în orice moment se dorește asta. Pentru fiecare tip de piscină se face un proiect personalizat, de către personal calificat și acesta depinde de dorințele și cerințele specificate de proprietar.

Economiile pe care le creează

Toate cheltuielile cerute pentru construcția unei piscine interioare sunt justificate și merită. Potrivit producătorilor, nu are sens de facut economie la materiale, din contră, ar trebui folosite produse de calitate înaltă pentru construcția piscinei și pentru acoperirea acesteia, pentru a avea mari avantaje. Iată câteva dintre acestea:

  • Sunt reduse consturile de încălzire ale vasului piscinei
  • Se face economie la produsele de curățare a apei de praf și murdărie
  • Se menține piscina curată, în ea nu vor mai ajunge resturi, frunze, polen, insecte și alte lucruri aduse de vânt
  • Sunt reduse costurile de întreținere, pentru că piscina va fi protejată de factorii externi (care i-ar putea cauza crăpături și alte probleme ce duc la deteriorarea ei în timp)
  • Se menține o temperatură confortabilă a piscinei și se face economie la facturile de energie
  • Se previne creșterea algelor, menținându-se un echilibru adecvat apei, astfel se evită și deteriorarea suprafeței piscinei
  • Sunt reduse costurile pentru produsele de înreținerea apei, restabilirea pH-ului, filtrare, dezinfectare, încălzire, deoarece carcasa piscinei previne pierderea apei prin evaporare (care poate ajunge la sute de litri)
  • Prin carcasa din policarbonat se menține aerul cald în interior, un efect de seră care reduce costurile de încălzire pe vreme rece
  • Se poate utiliza psicina și în sezonul de toamnă-iarnă.

În plus, piscina poate avea și ventilație, aleasă în funcție de amenajarea și suprafața ei, iar asta este foarte important pentru sănătate.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.