Casă și grădinăCum îți poți schimba ambianța în casă, prin corpuri de iluminat de...

Cum îți poți schimba ambianța în casă, prin corpuri de iluminat de lux

Ambianța în casă se poate schimba prin mobilier, culori la modă, materiale speciale, decorațiuni actuale, tendințe generale de design, dar mai ales prin corpurile de iluminat. Acestea includ o gamă variată de modele, care variază de la candelabre la aplice de perete, la abajururi și veioze cu finisaje deosebite.

Pentru un aspect modern și complex, ar trebui să ții cont de tendințele în modă la corpuri de iluminat și de sfaturile designerilor privind îmbinarea mai multor stiluri, pentru a transforma spațiile din casă în decoruri uimitoare și inspiraționale.

Cum îți poți îmbunătăți mediul de lucru în casa ta

Pentru a face mediul de lucru din casa ta mai confortabil, poți folosi corpuri de iluminat bigmax.ro. Acestea au un design original și pot da spațiului un caracter unic. Gama de produse include: lumini suspendate moderne, lămpi, candelabre, lumini de Crăciun, mini-lămpi de lucru, veioze, ventilatoare de tavan, aplice de perete, etc. Acestea variază prin finisaje deosebite, stiluri diverse, linii, forme îndrăznețe și alte aspecte ce țin de detalii și care pot crea o senzație de lux.

copuri de iluminat

Prin folosirea unor echipamente de iluminat adecvate, poți schimba atmosfera în locuință și poți personaliza un spațiu. Iluminarea în orice cameră este esențială, poate îmbunătăți semnificativ ambianța.

Dacă ai deja lumini de calitate te poți gândi la folosirea de abajururi, care sunt componente frumoase pentru lămpi și pot fi cu siguranță o soluție optimă pentru a pune în valoare o cameră din casa ta.

Lămpile și candelabrele

Astfel de produse arată senzațional și pot fi adevărate bijuterii pe tavan, ținând cont de designul lor atât de impresionant. Unele sunt foarte mari și eficiente în a lumina complet un living, chiar dacă acesta este foarte spațios. Altele pot emite o lumină direcțională, asemenea unor spoturi.

Pentru interiorul unei mansarde este potrivit un corp de iluminat industrial, în stil minimalist, care are lumină incandescentă și poate fi realizat dintr-o combinație de materiale – lemn și metal.

Iluminatul cu LED

copuri de iluminat camera

LED-urile sunt acum dezvoltate și folosite pentru iluminatul general în casă. În ultimii ani, prețurile lor au fost accesibile, pentru a fi comercializate într-un mod mai eficient. Dacă alegi acest sistem de iluminat cu LED ai o serie de avantaje, cum ar fi:

  • Faci economie la energie pentru că în cazul LED-urilor consumul este 1/4 din cel al lămpilor cu incandescență
  • La acest produse ai posibilitatea de a modifica luminozitatea și intensitatea culorii
  • Durata de viață a LED-urilor este foarte mare, ele se schimbă cam după aproximativ 10 ani, când intensitatea lor începe treptat să scadă
  • LED-urile nu sunt fierbinți, nu generează căldură atunci când emit lumină, sunt rezistente la frig, pot fi instalate și în exterior, pe terasă
  • LED-urile nu atrag insectele și deci, nu există riscul de murdărire a acestor echipamente de iluminat.

Iluminatul pe șină

Această soluție este ideală pentru living, hol sau bucătărie. Prin instalarea unui sistem de șină pe tavan, se pot deplasa corpurile de iluminat alese și se pot crea mai multe efecte interesante astfel încât lumina să fie adaptată nevoilor din încăpere.

Care sunt tendințele modei la corpuri de iluminat în 2021

lustra lasata

În acest an, principalele tendințe la corpuri de iluminat sunt:

  • Candelabre în culori îndrăznețe sau cu luciu de alamă
  • Lămpi în stil retro sau clasice
  • Produse de iluminat de perete, de tavan cu finisaje din crom, bronz, argintii sau aurii
  • Lămpi cu design spectacular, realizate din materiale deosebite, precum sticlă, metal, ceramică, acril, marmură, granit, beton
  • Plafoniere cu forme neobișnuite
  • Corpuri de iluminat în culori neașteptate, cu forme în spirală și inserții de oglindă.

În 2021, au devenit foarte populare lămpile roșii, albe, negre și aurii. De asemenea, sunt în trend nuanțele de culori pământii, naturale, în stil boho și scandinav.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.