Dragoste și relațiiTantra sau trucuri pentru o viață de cuplu împlinită

Tantra sau trucuri pentru o viață de cuplu împlinită

Fie că ești căsătorit sau ai o relație de lungă durată, unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie să le iei în calcul este viața sexuală. Și cum nu e ușor să obții un echilibru la acest aspect din cauza impredictibilității vieții, ai nevoie de ceva special: mici trucuri pentru o viață sexuală împlinită.

Care sunt acestea și de ce s-ar putea ca Tantra să fie răspunsul pentru o viață amoroasă așa cum îți dorești? Haide să aflăm împreună în cele ce urmează.

Trucuri pentru o viață de cuplu satisfăcătoare

Teoria o știe toată lumea, însă practica ne omoară. Ce facem în cazul în care dorința nu mai e acolo? O aducem la suprafață. Dar cum?

Fii spontan. Ia-o de mână din senin, mângâie-i ușor fața. Oferă-i mici gesturi de tandrețe. Fii atent la nevoile ei în pat. Dacă are fantezii pe care și tu ți-ai dori să le puneți în practică, spune-i. Comunică cu ea. Ia pastile potență ca să fii pe fază și să nu ai probleme la capitolul erecție.

Invit-o spontan în oraș și oferă-i florile preferate. Oferă-i cadouri mici, dar reprezentative pentru relația voastră. De multe ori, într-o relație de lungă durată, e nevoie doar de un gest diferit ca totul să ia o turnură interesantă în dormitor.

Ce este Tantra?

În afară de trucurile binecunoscute de mai sus, mai există ceva care v-ar putea revitaliza relația în dormitor, și anume Tantra.

Termenul de Tantra provine din cuvânt sanscrit care înseamnă ,,îmbinat’’. Învățăturile tantrice, un cumul de elemente hinduse, budiste și taoiste, aduc în evidență o cale spre iluminare alături de un alt partener.

Practic, Tantra este un mod spiritual de a privi relația dintre doi parteneri, e un mijloc spiritual de a-ți exprima iubirea. Este ceva total diferit față de tot ce ai văzut sau ai experimentat până acum în materie de sexualitate. Atunci când discutăm despre Tantra, discutăm și despre implicare emoțională, nu doar sex, ceea ce s-ar putea să-ți schimbe percepția, atât ție cât și partenerei. Și, cel mai important, s-ar putea să fie unul dintre trucurile pentru a vă reîmprospăta viața intimă.

Cum să practici Tantra

În cele mai multe cazuri, flacăra pasiunii de început se micșorează. Nu mai există fluturi în stomac, nu mai există acea căutare de a desluși misterul celuilalt. Pe scurt, nu mai există pasiune. Chiar dacă nu sună promițător, poți transforma acest lucru în avantaj cu ajutorul practicilor Tantra. De ce? Pentru că, pentru a putea fi puse în aplicare, e necesară o conexiune emoțională, care se dezvoltă în mult timp.

Când vorbim despre o viață sexuală împlinită, toți ne gândim, probabil, la același lucru. Adică la ce se întâmplă în dormitor, în timpul actului propriu-zis. Însă, dacă extindem înțelegerea acestui termen un pic, dincolo de aspectul carnal, putem descoperi adevărate împliniri amoroase. Aceasta ar fi una dintre învățămintele care stau la baza practicilor Tantra. Să privim dincolo de carnalitatea noastră. Cu această idee în minte, ia-ți partenera de mâini și așezați-vă unul în fața celuilalt, închideți ochii și încercați să vă (re)conectați. Atingeți-vă încet și redescoperiți-vă.

O altă învățătură ce ține de Tantra se referă la ideea de plăcere reciprocă. Mai exact, la faptul că plăcerea este mult mai mare atunci când ambii parteneri o împărtășesc. Atunci când ești conștient de legătura emoțională care există între voi, atingerile capătă alt sens. Totul devine mult mai intim și mult mai natural, iar senzațiile sunt infinit mai plăcute. Bucurați-vă de tot.

Totuși, e posibil ca din cauza senzațiilor mult prea puternice să fii copleșit, iar experiența să nu fie atât de plăcută precum ar trebui. Însă, dacă ai la îndemână pastile pentru potență Pops 4 capsule, poți experimenta mult și bine tot ce vă trece prin cap.

Pune aceste învățăminte în practică, fii atent la reacțiile partenerei și repetați experiența. Nimic nu este mai plăcut decât reconectarea la celălalt. Împrospătați-vă viața intimă cu aceste mici trucuri și acest lucru o să vă apropie din ce în ce mai mult.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.