Dragoste și relațiiActivități împărțite la doi, care aduc rezultate la puterea a doua

Activități împărțite la doi, care aduc rezultate la puterea a doua

Sunt multe activități în care ți se pare normal să te implici pe cont propriu, deși ai alături pe cineva care îți împărtășește preferințele. În multe cazuri este vorba despre simpla obișnuință și de aceea ai putea să iei în considerare anumite schimbări.

Când vine vorba de exerciții fizice, cei mai mulți oameni preferă să le facă singuri. Chiar și la sală, unde ești înconjurat de o mulțime de alte persoane, îți vei găsi propriul perimetru, unde îți stabilești propriile reguli și depui eforturi pentru rezultate pe măsură, ceea ce înseamnă că nimeni altcineva nu participă la antrenamentul tău. Dar dacă te afli într-o relație, trăiești împreună cu jumătatea ta și, cel mai important, amândoi sunteți pasionați de sport, de ce să nu vă sincronizați pentru a face mișcare împreună? Este adevărat că poate fiecare dintre voi are o anumiă rutină și un ritm stabilit, dar nu știți niciodată cât de eficient și distractiv poate fi, dacă nu încercați. Există o mulțime de pagini web dedicate acestui lucru, unde puteți găsi inspirație. În cazul în care vă veți bucura de lucrul în echipă, aveți grijă să vă mențineți și interesul pentru exercițiile pe cont propriu. În caz contrar, vă veți reduce sesiunile de fiecare dată când celălalt nu va putea participa.

Un alt lucru văzut cu siguranță ca o activitate individuală, este navigarea pe internet. Fie pentru a verifica actualizările pe paginile de socializare, pentru a citi știrile zilnice sau pentru a te juca, ai putea crede că doi ochi sunt suficienți pentru un singur ecran. Dar distracția nu vine niciodată când ești singur. Dacă unul dintre voi doi are chef să parieze pe un sport, să joace poker sau să-și testeze intuiția cu Bingo, atunci intrați în aceeași dispoziție și accesați o platformă precum Unibet, unde puteți alege din toate acestea. Înainte de a face asta, vă veți da seama că aveți atât de multe lucruri în comun, cum ar fi că amândoi preferați să stați cu laptopul pe brațe, așezați pe canapeaua confortabilă din sufragerie, să aveți un pahar de apă lângă voi, poate și niște gustări, în timp ce muzica se aude ușor pe fundal.

cuplu la plimbare

Puțini ar spune nu unei ieșiri în oraș. Într-o rutină creată de voie, de nevoie, pauza devine o necesitate, iar aceasta poate fi planificată de amândoi. Cu puțină creativitate din partea unuia și din gândirea strategică a celuilalt poate rezulta o experiență de neuitat, care poate nu ar fi la fel dacă doar unul dintre voi s-ar implica în organizare. În special dacă sunteți acel gen de cuplu în care vă completați unul pe altul în cele mai multe privințe, ieșirea va fi caracterizată de spontaneitate, deși amândoi ați pus cap la cap mai multe detalii.

Pentru serile în care preferați să stați în casă, luați în considerare varianta gătitului. Dacă vă implicați amândoi în deslușirea tainelor culinare, gustul mâncării nu numai că va fi pe placul fiecăruia, dar vă va determina totodată să o luați de la capăt în altă zi, poate pentru mic-dejun sau prânz. Deși inițial poate părea că nu aveți loc unul de celălalt în bucătărie, pe parcurs veți realiza că această colaborare merită toată implicarea atunci când scopul e unul nobil: încântarea papilelor gustative și astâmpărarea foamei. În timp ce unul va completa rețeta cu sare, celălalt va presăra piperul.

O activitate care dă mai multe roade dacă o faceți în cuplu este redecorarea spațiului în care conviețuiți. Aceasta nu este una dintre cele mai imprevizibile și nici nu face parte din lista zilnică, săptămânală, lunară sau chiar anuală de activități, dar atunci când îi vine rândul, necesită atenție și implicare din partea ambilor locatari. Chiar și când e vorba despre o schimbare minoră și nu neapărat de zugrăvire sau mutări radicale ale mobilei, tot e mai bine să vă consultați și să transmiteți energie pozitivă în orice colț al locuinței.

Puteți împărți la doi și alte activități, cărora e posibil ca acum să le lipsească acel ceva. Important este să fiți dispuși să oferiți din propriul spațiu, din timpul personal și să fiți deschiși pentru schimbări.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.