Timp liberCalculatorul cu dorințe te ajută să afli rapid creditul pentru care te...

Calculatorul cu dorințe te ajută să afli rapid creditul pentru care te califici (P)

Ne plac lucrurile simple și soluțiile ingenioase. Ne place transparența și credem că timpul este cea mai importantă resursă de care dispui. Știm că preferi să îl petreci cu cei dragi mai degrabă decât așteptând la ghișee pentru a vedea dacă te califici sau nu pentru acordarea unui credit de nevoi personale.

Din dorința de a-ți oferi soluții bancare adaptate, simple și rapide, a apărut Calculatorul cu Dorințe, serviciul Idea::Bank prin care poți accesa un credit de nevoi personale pre-aprobat, din confortul propriei locuințe.

Cum accesezi un credit de nevoi personale prin Calculatorul cu Dorințe

Îți dorești vacanță deosebită, mobilă nouă de bucătărie sau un laptop de ultimă generație? Accesează Calculatorul cu Dorințe, urmează pașii necesari și în doar câteva minute ai creditul online pre-aprobat.

Calculatorul cu Dorințe îți va afișa care va fi rata lunară aproximativă pe care o ai de plătit, completând suma de care ai nevoie, perioada de creditare, precum și tipul de dobândă pe care îl dorești.

Întreg procedeul este așadar simplu, transparent și sigur. Ai nevoie de un singur document – actul de identitate.

Iată însă care sunt pașii necesari pentru a pre-aproba online un credit de nevoi personale prin Calculatorul de Dorințe de la Idea::Bank:

  1. Accesează site-ul Idea::Bank, secțiunea Calculatorul cu Dorințe. Încarcă o imagine a actului tău de identitate dacă utilizezi un laptop sau un computer personal sau scanează-l de pe telefonul mobil sau tableta ta și completează cu informațiile de contact;
  2. Datele din actul tău de identitate sunt preluate corect? Verifică aceste detalii;
  3. Completează informațiile solicitate – avem nevoie de profilul tău socio-demografic și financiar în procesul de creditare. Listele autoderulante te vor ajuta: tu trebuie să te asiguri că informațiile furnizate sunt corecte;
  4. Validează datele. Ai ajuns la final! Odată ce ai terminat de completat informațiile solicitate în Calculatorul cu Dorințe, vei primi un SMS de confirmare

Creditul de nevoi personale a fost pre-aprobat. Tot ceea ce trebuie să mai faci este să alegi sucursala Idea::Bank de unde dorești să semnezi documentele necesare. Vei fi contactat de unul dintre consultanții noștri pentru a stabili data la care te așteptăm în sucursala preferată, pentru finalizarea procedurii de creditare.

Calculatorul cu Dorințe de la Idea::Bank: soluția rapidă și sigură pentru tine

Poți accesa orice credit de nevoi personale Idea::Bank prin Calculatorul cu Dorințe, soluția care te ajută să obții un credit online pre-aprobat, în foarte puțin timp, chiar din propria locuință.

Nu trebuie să ne specifici destinația banilor și nici să parcurgi o procedură complicată! Știm cât de important este timpul pentru tine, așa că am învățat să adaptăm soluțiile bancare oferite la familia modernă.

Trebuie doar să fii cetățean român, cu vârsta cuprinsă între 18 ani și 70 de ani la încheierea creditului (65 de ani dacă ești navigator) și să ai un venit minim de 650 de lei, din pensii, salarii sau asimilate salariilor, care se pot verifica la ANAF.

Costurile fiecărui credit online Idea::Bank sunt mereu transparente și avantajoase pentru tine, iar rambursarea ratelor se poate face atât online, cât și la orice sucursală a băncii sau la stațiile de plată SelfPay.

Tu ce dorință vrei să îți îndeplinească Calculatorul cu Dorințe Idea::Bank?

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.