Dragoste și relații10 parfumuri pe care nu le vei uita niciodată – Cadouri speciale...

10 parfumuri pe care nu le vei uita niciodată – Cadouri speciale pentru perechea ta

Un parfum bun nu se poate uita niciodată. Un parfum care se evaporă ușor este uitat la fel de ușor. Un parfum este de calitate dacă persistă și dacă îi recunoști mirosul de la distanță. Un parfum deosebit îți va crea senzații plăcute și stări emoționale deosebite de care îți vei aminti cu prima ocazie, îl vei putea identifica cu siguranță când îi vei simți iar notele și aromele care se armonizează perfect.

Chandler Burr spunea că ,,un parfum bun este ca un foc de artificiiˮ sau ,,ca o simfonieˮ. Parfumul reprezintă o ,,armă de seducțieˮ, iar pentru femei cât și pentru bărbați reprezintă un cadou ideal.

Top 10 parfumuri pe care nu le vei uita niciodată:

  1. Parfumul Dior J̛Adore cu un buchet de note florale deosebite de trandafiri, iasomie și alte arome încântătoare de pere, piersici și pepene galben. Acest parfum este perfect pentru o femeie puternică, feminină și senzuală. Sunt suficiente doar câteva picături de parfum la încheietura mâinii sau în spatele urechii pentru a dispersa aroma senzuală subtilă în jur.
  2. Un cadou perfect pentru o femeie romantică și dezinvoltă este parfumul Lanvin Marry Me. Cu siguranță unei asemenea femei îi va plăcea acest parfum proaspăt, floral, cu note de portocale, frezie, piersică și iasomie.
  3. Giorgio Armani Si este un parfum cu note de frezii, trandafiri și paciuli, care este perfect pentru femeia senzuală, sensibilă dar independentă și încrezătoare.
  4. Femeia modernă, puternică și romantică va aprecia un parfum Lancôme La Vie Est Belle care are note fresh de portocale și arome florale de frezie, iasomie și piersică.
  5. Christian Dior Poison Girl este un parfum de damă extraordinar, are note de portocale, neroli și trandafir de Grasse, dar și arome de boabe de tonka și arome de vanilie. Este creația lui Francois Demachy.
  6. Pentru un bărbat sofisticat este recomandat parfumul Hermés Terre D̛Hermes care prin notele calde, lemnoase și aromele de portocale și grapefruit poate crea un efect cu adevărat irezistibil.
  7. Un alt parfum perfect pentru un bărbat puternic și încrezător în forțele sale este Tom Ford Noir Extreme care are note bogate orientale lemnoase.
  8. Chanel Bleu de Chanel este un parfum deosebit pentru bărbați. Are note picante de nucșoară și piper, arome lemnoase și răcoritoare de mentă și citrice.
  9. Prada Amber Pour Homme este un parfum fresh cu note fructal-lemnoase, cu arome de cardamon și bergamotă. Acest parfum este cadoul perfect pentru orice bărbat elegant, carismatic.
  10. Un parfum cu tonuri calde și masculine de lemn de cedru, chihlimbar și tabac este Dolce&Gabbana The One for Men. Acest cadou este excelent pentru un bărbat cu farmec deoarece este foarte puternic, are și note extraordinare de coriandru, grepfruit și busuioc.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.