DiverseViața la bloc și tipuri de vecini

Viața la bloc și tipuri de vecini

Viața la bloc nu este tocmai ideală. Probabil, la un moment dat, cu toții am visat să locuim la curte. Să avem un spațiu mai mare, mai comod, mai practic, unde să nu ne deranjeze nimeni și unde să putem da muzica cât de tare dorim.  Am reușit să fac acest pas, dar hai să discutăm despre problemele vieții la bloc. Am încercat să cartografiez tipurile de vecini peste care am dat, cât am stat la bloc. Dacă știți și alte tipuri, vă aștept să le consemnați prin comentarii.

Viața la bloc vine la pachet cu multeee nemulțumiri

Pe lângă becuri arse, uși uitate deschise, resturi de țigări pe scară și gunoaie care nu au nimerit gaura de la ghenă, o problemă care se evidențiază este reprezentată de…vecini.

Nu zic acum că nu există și vecini amabili și civilizați, dar există și foarte mulți care ne dau zilnic bătăi de cap.

Dacă stai la bloc, te rog din suflet nu fi vecinul pe care toți îl urăsc.

Vecinul petrecăreț

Da, tuturor ne place distracția. Cu toții știm să ne bucurăm de o petrecere bună. Dar, nu vrem să fim invitați, fără voia noastră, la o petrecere care pare să nu se mai termine.

Dacă ai o viață fără prea multe responsabilități și te plictisești des, te rugăm mult: nu te răzbuna pe veicni. Ne-am săturat să fredonăm melodii pe care nu le suportăm, doar pentru că le-am auzit de prea multe ori, din boxele tale. Nu am fost prea fericiți nici când ăla micu a recitat primele versuri dintr-o manea. Și-a dat seama repede că ne-a șocat și a încercat să o dreagă. Aparent, știa câteva versuri și din Paraziții. Ne-a șocat și mai rău. Acum, nu spun că ești capabil să asculți doar muzică proastă. Poate mai asculți și din melodiile care îmi plac mie, dar tot nu ai dreptul să decizi când trebuie să ascult eu muzică. Deci…dă boxele mai încet. Trebuie să recunosc, că în timpul zilei îmi mai disperam și eu vecinii, când eram prin liceu mi-au luat uns et de boxe de scuturam borcanele în beci, și stăteam la 3.

Vecinul muncitor

Se vorbește peste tot de tine. Cu toate astea, nimeni nu a reușit să deslușească misterul. Ce dracu faci cu bormașina, în fiecare duminică, la prima oră a dimineții? Bați cuie să agăți nervii vecinilor? Take a break!

Vecinul spartan

Chiar crezi că certurile tale conjugale au vreo rezolvare, dacă le ții la megafon? Nu, noi restul oamenilor care locuiesc în bloc cu tine, nu suntem specializați în terapie de cuplu. Deci, nu ne interesează problemele tale cu soția. Adevărul e că nici pe ea nu cred că o mai interesează, de la un timp. Doar tu te auzi.

Vecinul veșnic îndrăgostit

Dacă tot te lauzi mai în fiecare noapte, cu performanțele tale sexuale, nu crezi că ar trebui să și saluți, când ne întâlnim pe scară? Adică, deja știm că nu ești mut…te auzim constant, vorbind seducător cu o domnișoară ( sau mai multe, nu mă pot pronunța).

Vecinul nemulțumit de orice

Nu, nu am o problemă cu suma afișată la întreținere. Nici cu starea liftului. Nici cu vecina de la doi. Nu, nici mizerie nu mi se pare că e. Căldura a fost ok iarna asta și nici apa caldă nu au oprit-o prea des. În plus, n-am auzit pe nimeni care să se plângă atât de viața la bloc. Cu excepția ta, evident! Asta o am de la cineva care stă într-un bloc turn.

Viața la bloc e o provocare. Pe tine, ce tip vecin te enervează cel mai tare și de ce?

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.