Nunți și mireseEste o idee bună să integrăm animaluțul de companie în ceremonia nunții?

Este o idee bună să integrăm animaluțul de companie în ceremonia nunții?

Atunci cand te gandesti la nunta, cu siguranta te gandesti la ceea ce poate insemna distractie dintre oameni si in nici un caz nu ai pe lista de invitati nici copii si nici animale, cu atat mai mult caini sau diverse zburatoare. Eh, iata, ca unele animale isi pot gasi si atributiile bine inradacinate in scopul unei nunti si mai mult decat atat, ele devin indispensabile in unele situatii, deci animalele la nunta pot fi si folositoare. Asta nu inseamna ca daca aveti posibilitatea sa le lasati acasa nu trebuie sa o faceti.

Exista persoane pentru care animalele de companie sunt ca un membru al familiei, precum copilul sau ca sora ori fratele, iar prezenta acestora este obligatorie in cadrul unui eveniment de o asemenea amploare. Asta inseamna si ca trebuie totusi sa tineti cont si de faptul ca daca nu sunteti mirele si mireasa, atunci va fi mai mult decat necesara anuntarea acestora de participarea patrupedului sau a zburatorului dumneavoastra la o nunta.

In cazul in cara aveti incredere in animalul dumneavoastra si stiti ca este suficient de dresat si de capabil cat sa indeplineasca o sarcina, atunci va poate fi si de un real ajutor. In unele nunti mai excentrice, in cazul in care mirii sunt de acord, cainele dumneavoastra poate sa duca, spre exemplu, verighetele, impreuna cu domnisoara si cavalerul de onoare, conducandu-i pe acestia spre altar.

Va trebui insa sa va asigurati ca si cei de la local accepta animale in incinta, iar daca nu, asigurati-va ca aveti un spatiu deschis unde sa poata sta „tovarasul” dumneavoastra. Desi poate este mult prea exagerat spus, in cadrul evenimentelor din tara noastra, animalele la nunta nu prea au ce cauta, numai in cazul in care acestea sunt cai, pusi sa traga trasura ori caleasca in care se urca mireasa, ponei, care pot indeplini cam aceeasi sarcina, ori porumbei albi, care pot infrumuseta curtea bisericii.

Caii de asemenea mai pot fi folositi si pentru mire, daca acesta vrea sa apara ca un cavaler incoronat, calare, plin de vitejie, in asteptarea printesei inimii sale. In cazul in care se anunta prezenta unor animale la nunta dumneavoastra, incercati sa le gasiti indeletniciri cat mai practice si sa nu disperati. Trebuie sa existe toleranta in toate relatiile interumane si sa nu va pripiti sa va umpleti de nervi ca miri. Unii indivizi chiar nu se pot dezlipi de animalul lor de companie.

integrare animal de companie la nunta

Sa vedem totusi ce sarcini mai puteti trasa animalelor in cazul in care va treziti cu ele la nunta. De exemplu, pisicile… Ele aparent nu stiu sa faca nimic, sunt foarte independente, nu asculta de nimeni, nu vor sa spuna nimic, deci nu ar avea cu ce sa va ajute, pentru a reusi sa dea un plus de farmec nuntii. Dar ganditi-va mai in profunzime! Pisicile, mai ales cele birmaneze sau siameze, de o splendoare incredibila, vor da foarte bine in poze. Mai ales mireasa poate profita de prezenta animalelor la nunta, pentru a aplica diversitatea si pentru a avea cat mai multe tipuri de fotografii.

Deci pisicile, isi pot indeplini pana si la nunta rolul decorativ pe care il indeplinesc de obicei. Pentru caini deja s-au trasat sarcini, dar trebuie sa nu uitati sa ii si invatati putin inainte, sa va asigurati ca nu vor fugi dupa cine stie ce si sa va asigurati ca faceti macar o repetitie, ca sa nu va treziti ca in momentul in care duce verighetele, le si mananca. Alte animale la nunta, ce mai pot incanta cu prezenta, sunt cu siguranta papagalii sau canarii.

Acestia vor da o atmosfera de basm nuntii, cu cantecele lor splendide si mai ales daca nunta se tine in aer liber, la o terasa, intr-o zona verde, atunci mireasa se poate simti mai ceva ca Alba ca Zapada in vesnicul ei codru verde.

Animalele la nunta pot avea o prezenta ajutatoare, dar pot avea si o prezenta plina de bucluc, mai ales in cazul celor mai rebele, care nu sunt tocmai ascultatoare si au fost mult prea rasfatate de catre stapanii lor. Ca gazda insa, mirii trebuie sa fie anuntati pentru a se putea pregati in prealabil, iar daca acestia au animale la nunta, din partea lor, atunci cu siguranta toata lumea le va cunoaste si le indrageste deja.

Exista cupluri care nu se pot dezlipi de cainele familiei si acesta fiind un membru alaturi de care au crescut, este indispensabil in cadrul nuntii, fiind desigur un invitat de onoare, care poate ocupa chiar capul listei. Atunci cand gazda se trezeste insa cu animale la nunta, prezenta acestora poate insemna o grija in plus, avand in vedere ca asemeni copiilor, animalele nu pot fi intotdeauna controlate, numai in cazul in care sunt suficient de mature si de bine dresate.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.