Decoratiunile sunt nelipsite de sarbatori, prezint o idee draguta de oua umplute in forma de puisor, sigur ca o sa transforme platoul fiecaruia intr-unul vesel.
Ingredinete oua umplute in forma de puisor
- 4 oua
- 2 linguri margarina
- sare, piper
- boabe de mustar
- morcov
Mod de preparare
Spalam ouale si le punem la fiert, dupa ce s-au racit le curatam de coaja. Taiem un capat ca sa fie drept, dupa care taiem in doua in forma de zig-zag.
Scoatem galbenusurile, cu grija sa nu stricam albusurile; galbenusurile scoase le amestecam cu margarina si le frecam bine sa devina o compozitie spumoasa, condimentam cu sare si piper dupa gust.
Umplem albusurile cu crema de galbenusuri, din crema ramasa formam bilute pentru capul puisorilor.
Feliem morcovul in rondele subtiri din care taiem triunghiuri micute pentru ciocuri, boabe de mustar folosim pentru ochisori.
Puiutii ii decoram cu frunza de patrunjel.