Dragoste și relațiiVezi câteva idei pentru destinațiile unei vacanțe de iarnă în cuplu!

Vezi câteva idei pentru destinațiile unei vacanțe de iarnă în cuplu!

Vezi cateva idei pentru destinatiile unei vacante de iarna in cuplu! Oricand este bine-venita o scurta vacanta, mai ales atunci cand esti tanar si indragostit. Nu exista un alt mod mai placut, mai util si mai interesant de a petrece timpul liber decat o calatorie alaturi de persoana iubita.

Dupa cateva luni bune de serviciu sau de studiu intens, zilele libere acordate cu ocazia sarbatorilor de iarna reprezinta momentul oportun pentru a intreprinde o astfel de escapada. Chiar daca iarna este de abia la inceput, planurile de vacanta ar trebui realizate cat mai curand. Fie ca este vorba despre un program complex ce presupune calatoria cu avionul, cazare in diferite orase si vizita a numeroase obiective turistice, fie doar o iesire de cateva zile la  munte, fiecare detaliu trebuie stabilit pana la ultimul amanunt.

Vezi cateva idei pentru destinatiile unei vacante de iarna in cuplu

Agentiile de turism au pregatit o serie de pachete atractive care sa corespunda tuturor acestor exigente. Vezi cateva idei pentru destinatiile unei vacante de iarna in cuplu in produsele ofertate pe piata turistica. Anul acesta predomina sejururile exotice. In plina iarna, cand in Romania temperaturile scad cu mult sub pragul inghetului, poti alege sa petreci un sejur de neuitat pe una din plajele insorite asiatice sau americane.

La mare cautare este Republica Dominicana sau Riviera Mayasa, unde hotelurile de 5 stele iti propun cazare in bungalowuri pe plaje albe, regim de masa in sistem All Inclusive, o seara de Revelion magnifica si multe alte surprize. Plaja cu nisipul alb si fin, hamacurile prinse de palmieri, cocktailurile delicioase si apusurile de soare la orizontul oceanului vor fi doar cateva dintre punctele forte ale acestei vacante in cuplu.

La fel de cautate, dar la un tarif ceva mai ridicat, sunt Thailanda si insulele din Oceanul Indian. Aici, veti fi cazati intr-un resort, pe o insula, doar tu si persoana iubita, impreuna cu ceilalti clienti ai hotelului, departe de agitatia cotidiana. Pentru a ajunge la aeroport va trebui sa zburati cu elicopterul sau sa mergeti cu ferryboat-ul. Izolati pe o insula exotica, aceasta va fi escapada romantica la care ati visat demult.

Una dintre destinatiile de vacanta insorite preferate ale romanilor este Dubai. Situat la polul opus in ceea ce priveste linistea oferita de insulele exotice, acest oras din Emiratele Arabe Unite fascineaza prin grandoare, lux si opulenta. Aici vei ramane surprins de inaltimea zgarie-norilor, de arhitectura spectaculoasa a cladirilor, de tumultul unui oras aflat in continua dezvoltare si expansiune. Temperaturile ridicate iti vor permite sa te bucuri de plaja, diversitatea magazinelor de shopping, si confortul hotelurilor noi de 5 stele de relaxarea de care meriti.

vacante de iarna

Daca totusi esti un clasic incurabil si preferi sa vizitezi operele de arta ale artistilor consacrati, vezi cateva idei pentru destinatiile unei vacante in cuplu in Europa. Viena, Praga, Munchen, Nurenberg te asteapta in perioada pietelor de Craciun si nu numai. Ai ocazia nu doar sa vizitezi minunatele muzee ale acestor orase, ci si sa vezi faimoasele targurile de Craciun, unde poti sa gusti impreuna cu persoana iubita din turta dulce pusa la vanzare in standurile special amenajate, sau sa bei o cana de vin fiert in marile piete imbracate cu decoratiuni si luminite de sarbatoare. Un cadru feeric, deosebit, la care doar o data pe an poti lua parte.

Parisul este de asemenea una dintre destinatiile exceptionale unde poti sa ciocnesti de Revelion un pahar de sampanie pe Champ Elysee impreuna cu o multitudine de parizieni si turisti. Atunci cand nu esti in magazine la cumparaturi, te poti delecta ore intregi cu capodoperele renumitilor artisti din muzeele prea bine cunoscute. La fel, poti alege ca destinatie Barcelona, Madridul sau Roma. Posibilitatile par a fi nelimitate.

Pentru impatimitii sporturilor de iarna, vezi cateva idei pentru destinatiile unei vacante in cuplu in ofertele agentiilor de turism la hoteluri si pensiuni din statiunile de schi consacrate. Anul acesta poti opta pentru Bulgaria, Austria, Elvetia, Franta, Italia, Serbia, Slovacia sau Ucraina.

Pachetele turistice de aici sunt deosebit de tentante. Preferata ramane Austria, cu zonele sale consacrate, si anume Innsbruck, Salzburg sau Kaprun. Partiile de schi sunt exceptionale, infrastructura cu mult deasupra asteptarilor, iar panorama deosebita. Sa poti schia la altitudini de peste 2500 metri, sa fii cazat la o pensiune cu specific traditional, pe marginea unui lac si sa bei o ciocolata calda in timp ce admiri masivul muntos de langa statiune, al carui varf se pierde intre nori, toate acestea fac deliciul unui concediu mult asteptat.

Oferta nu se opreste aici. Daca ti-ai dorit sa spui La Multi Ani in Times Square New York, asa cum ai vazut in filme, acum ai ocazia. Poti pleca o saptamana pe taramul fagaduintei si poti vizita impreuna cu persoana iubita acest oras fermecator al Americii. Tarifele sunt acceptabile, iar amintirile acestei vacante te vor incanta o viata intreaga.

Vezi cateva idei pentru destinatiile unei vacante in cuplu, alege destinatia, si nu mai ramane decat sa-ti faci bagajele!

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.