Casă și grădinăCum să transformi mutatul într-o casă nouă într-o experiență deosebită cu adevărat

Cum să transformi mutatul într-o casă nouă într-o experiență deosebită cu adevărat

Mutatul intr-o noua locuinta este o experienta deosebita insa, in acelasi timp este si cu adevarat coplesitoare. Modificarile, noile amenajari si mai ales acomodarea cu noua casa isi pot pune amprenta asupra dumneavoastra asa ca in randurile care vor urma va vom prezenta cum sa va simtiti bine in primele zile intr-o locuinta noua si cum sa transforma aceasta experienta intr-un desoebita cu adevarat.

Viata ia o noua intorsatura intr-o casa noua

Fiecare mutare intr-o alta locuinta reprezinta un moment important in viata oricarei persoane si in viata tuturor familiilor. Marcheaza inceputul unei noi experiente si al unor noi amintiri. Exista persoane care isi schimba frecvent locuinta, fie ca locul de munca le impune acest lucru, fie ca doresc sa adopte mereu schimbarea, dar exista si persoane care se ataseaza foarte mult de locuinta incat pentru nimic in lume nu ar schimba-o.

Socul este si mai mare pentru persoanele din a doua categorie atunci cand sunt nevoite sa isi schimbe locuinta pentru de casa si de spatiul ce o inconjoara se leaga cele mai frumoase amintiri.

Iata cateva sfaturi care va vor ajuta sa transformati mutatul intr-o noua locuinta intr-o experienta pe care o veti tine minte toata viata:

Nu va mutati pana cand nu ati pregatit si decorat locuinta complet. Veti fi foarte debusolati si nu va veti putea bucura deloc de primele zile petrecute in noua locuinta daca aceasta va fi caracterizata printr-un haos total. Abia dupa ce ati decorat locuinta si ati facut curatenia de casa noua, va veti putea muta in noua locuinta.

Pastrati-va calmul atunci cand vine vorba de despachetat. Primul lucru pe care il veti face atunci cand veti pasi in noua locuinta va di despachetarea si aranajarea lucrurilor. Nu va grabiti si acordati atentia necesara acestui aspect. Implicati fiecare membru al familiei in aceasta activitate. Ascultati muzica si discutati cu restul familiei in timp ce va aranjati lucrurile si veti vedea cat de repede va trece timpul alocat acestei prime activitati de casa noua.

mutatul intr-o casa noua

Daca mai sunt lucruri importante de pus la punct, nu va obositi prea mult in prima zi. Este de ajuns ca ati despachetat hainele si ca le-ati aranjat la locul lor. Acum este momentul sa incercati sa descoperiti avantajele noii locuinte si sa legati noi relatii. Noul este intotdeauna emotionant asa ca traiti fiecare moment pe care il veti petrece in primele zile in noua casa.

Faceti ca primele zile pe care le veti petrcee in noua locuinta sa fie memorabile. Nu va obositi sa gatiti ci comandati o mancare usoara. Rezervati-va insa timp pentru descoperirea imprejurimilor. Chiar daca v-ati mutat intr-un apartament de bloc sau intr-o casa, este foarte important sa stiti ce va inconjoara. Plimbati-va prin cartier, prin pietele si parcurile din jur sau prin gradina. Relaxati-va si oferiti-va timp pentru a va acomoda.

Faceti cunostinta cu vecinii. Atunci cand va mutati intr-o noua locuinta, cunoasterea imprejurimilor trebuie sa fie completata de cunoasterea vecinilor.

Somnul in primele zile petrecute in locuinta cea noua s-ar putea sa fie usor problematic. Incercati sa va imbracati patul in lenjeria preferata si sa va creati o atmosfera relaxanta in dormitor. Cateva lumanarele parfumate sau o lampa de aromaterapie va vor ajuta sa va aduceti aminte de mirosul fostei locuinte.

Pentru a va acomoda mai usor si pentru a va simtit cu adevarat bine in noua casa incercati sa va pastrati obiceiurile si tabieturile. Treziti-va la ora obisnuita, serviti-va ceaiul sau cafeaua intr-un loc relaxant, citind cateva pagini din cartea sau revista preferata.

Relaxati-va si odihniti-va cat de mult puteti pentru ca perioada tumultoasa dinaintea mutarii cu siguranta si-a pus amprenta asupra echilibrului dumneavoastra.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.