Nunți și mireseCâteva idei pentru a scăpa de stres înainte de nuntă, sfaturi pentru...

Câteva idei pentru a scăpa de stres înainte de nuntă, sfaturi pentru miresici

Pregatirile pentru nunta pot dura un an sau mai putin, insa stresul acumulat este la fel de mare indiferent de situatie. Iar daca inainte de nunta nu faceti ceva pentru a scapa de toate energiile negative acumulate, ziua cea mare se poate transforma intr-un esec in sensul ca nu va veti putea bucura pe deplin de insemnatatea acesteia si tot ce va veti dori va fi sa se termine totul mai repede. Si chiar daca sunteti o persoana care rezista la stres, cu siguranta acesta isi va spune cuvantul. Asa ca in randurile care vor urma va vom prezenta cateva idei pentru a scapa de stres inainte de nunta.

Nu lasati pregatirile pe ultima suta de metri. Incercati ca inca din momentul in care hotarati sa va casatoriti si ati stabilit data nuntii sa va organizati foarte bine timpul si sa impartiti corect sarcinile. In acest fel, fiecare va stii ce are de facut si pana la data stabilita totul va fi pregatit ca la carte.

• Cu doar cateva zile inainte de nunta, dupa ce toate lucrurile au fost pregatite, incercati sa nu va mai ganditi la ziua ce mare si mai ales incercati sa nu atrageti energiile negative prin ganduri la fel de negative, deoarece riscati ca acestea sa se materializeze. Incercati pe cat posibil sa faceti activitati care va releaxeaza.

Plecati pentru cateva zile din oras alaturi de persoana iubita. Probabil veti spune ca veti avea suficient timp sa petreceti dupa nunta, in luna de miere, insa evadarea pentru doua, trei zile va veni precum o oaza de relaxare si va va ajuta sa va incarcati cu forte proaspete pentru a face fata celei mai importante zile. Mergeti la munte sau intr-o alta regiune care sa va permita sa stati cat mai mult timp in natura.

Meditatia si yoga va pot ajuta oricand sa scapati de stres. Insa, este important sa stiti cum sa meditati. Va puteti inscrie la cursuri sau puteti descarca diverse tutoriale destinate incepatorilor. Acordati o mare atentie respiratiei si incercati sa uitati de tot ceea ce va nelinisteste. Veti observa nu doar ca stresul va fi redus insa veti deveni mult mai constienti de ceea ce se intampla cu dumneavoastra, de emotiile si trairile ce va dau tarcoale in aceasta perioada.

Alaturi de aceste doua practici, aromaterapia va poate ajuta si ea sa scapati de tensiune. Aprindeti betisoare parfumate sau lampile speciale atunci cand stati linistiti pe canapea si ascultati muzica de relaxare sau atunci cand faceti o baie relaxanta. Incercati aceasta metoda de relaxare nu doar inainte de nunta ci si in alte situatii cand va simtiti extenuati din punct de vedere psihic.

stres la nunta

Odihniti-va si incercati sa dormiti cat mai mult cu putinta. Lipsa somnul nu va face altceva decat sa va agraveze starea de neliniste iar combinatia dintre stres si oboseala este cea mai nociva. Daca sunteti atat de emotionati incat nu mai puteti adormi noaptea, incercati sa beti un ceai relaxant, sa iesiti la o mica plimbare sau sa cititi.

Ingrijiti-va de propria persoana si incercati sa va mentineti in forma. Stresul va poate deregla metabolismul asa ca fie puteti lua cateva kilograme, fie le puteti da jos. Ideal ar fi sa va mentineti echilibrul. Mancati sanatos si faceti miscare. Mai multe despre dieta inainte de nunta puteti afla citind acest articol.

Mergeti la masaj, la SPA, la sauna sau la un centru de infrumusetare. Cu siguranta va veti relaxa si va veti simti plini de forta.

• Scrieti intr-un jurnal. Faptul ca toate gandurile, emotiile, ideile si trairile sunt scrise va va face sa le constientizati mult mai bine si va veti simti eliberati deoarece acesta este si scopul jurnalului intim. Sa nu mai spunem ca peste ani si ani, recitind randurile pe care le-ati scris inainte de nunta, veti retrai cu zambetul pe buze si nostalgie in priviri cele mai frumoase momente.

Incercati sa va relaxati si sa va mentineti calmul si cu o zi inainte de nunta si mai ales in ziua nuntii. NFaptul ca toate gandurile, emotiile, ideile si trairile sunt scrise va va face sa le constientizati mult mai bine si va veti simti eliberati deoarece acesta este si scopul jurnalului intimu uitati sa mancati si sa va hidratati corespunzator inainte de cununie deoarece organismul va avea nevoie de suficienta energie pentru a face fata emotiilor. Seara, inainte de nunta priviti un film alaturi de persoana iubita, iesiti in oras sau in parc la o plimbare pentru a va relaxa. Timpul petrecut alaturi de persoana iubita va va ajuta sa va eliberati de toate energiile negative asa ca incercati sa comunicati cat mai mult cu putinta.

Daca veti pune in aplicare aceste idei ziua nuntii va fi cea mai fericita iar dumneavoastra va veti simti pregatiti, plini de energie si gata sa incepeti o noua viata alaturi de persoana pe care o iubiti cel mai mult.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.