Rețete culinareRețetă pentru a găti o salată Caprese cu sos de busuioc

Rețetă pentru a găti o salată Caprese cu sos de busuioc

Fara gluma aceasta reteta a fost vedeta pentru mine vara aceasta, nenumerate portii am mancart din ea.

Se potriveste la orice garnitura, la orice fel de carne, sau simplu, cu paine prajita.

Ingredinete salata Caprese – cu sos de busuioc

  • rosii
  • mozzarella
  • 6-8 frunze de busuioc
  • 5 linguri ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

Spalam si stergem de apa rosiile dupa care le taiem in rondele; la fel taiem si mozzarella in felii.

Asezam pe o farfurie feliile, cum dorim dar arata bine una dupa alta, alternate.

Intr-un mojar strivim frunzele de busuioc, spalate si absorbite de apa cu un servetel, cu un pic de sare, adaugam un pic de ulei de masline si amestecam pana devine un fel de pasta, dupa care turnam si restul uleiului.

La final stropim feliile de rosii si mozzarella asezate pe farfurie cu sosul de busuioc.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.