Rețete culinareSpaghete cu sos de roșii și ciuperci - o rețetă simplă, ușor...

Spaghete cu sos de roșii și ciuperci – o rețetă simplă, ușor de pregătit în zilele aglomerate

O reteta simpla, usor de pregatit in zilele aglomerate.

Pe langa acestea, mai e si ideala pentru o zi de post.

Ingrediente spaghete cu sos de rosii si ciuperci

  • 500gr ciuperci
  • 200gr spaghete
  • 30ml vin sec
  • 2 linguri sos de rosii
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • sare, piper

Mod de preparare

Fierbem si pregatim spaghetele dupa instructiunile de pe ambalaj.

Curatam ciupercile si le taiem in felii, punem ulei la incins si adaugam bucatile de ciuperci, presaram cu sare si piper, dupa cateva minute adaugam usturoiul strivit, stingem totul cu vin si lasam pana se evapora.

Condimentam cu cimbru si rozmarin, adaugam sosul de rosii, acoperim cu apa si fierbem aprox. 10 minute pana cand scade sosul.

Scoatem jumatate din ciuperci, le punem in blender si mixam pana cand devin pasta.

Pasta obtinuta o amestecam cu spaghetele fierte si condimentam cu sare dupa gust.

Spaghetele se servesc alaturi de sosul cu ciuperci ramas netocat.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.