Nunți și mireseAlege atent florile pentru nunta ta, pentru că sunt cel mai important...

Alege atent florile pentru nunta ta, pentru că sunt cel mai important accesoriu

Unul dintre cele mai importante accesorii pentru nunta, care face practic tot tacamul trebuie sa fie florile pentru nunta, de care trebuie sa se ocupe mireasa si nu in ultimul rand, nasa, alaturi de domnisoarele de onoare si poate mama sau soacra fetei.

Florile pentru nunta inseamna nu numai buchetul miresei si nu numai buchetul nasei, ci si intregul aranjament floral din apartament in momentul in care mireasa este luata de acasa, aranjamentele de pe casa scarii, deoarece unele mirese vor sa-si faca o adevarata atmosfera de basm in momentul in care parasesc casa parinteasca, asa cum cere traditia si multe altele. In continuare vom vedea unde sunt intr-adevar necesare florile pentru nunta si cum trebuie alese ele.

Locuri ce trebuie impodobite:

In momentul in care mireasa, ajutata de persoanele alese si in masura pentru stabilirea aranjamentelor florale, incepe sa faca lista cu locurile ce ar trebui impodobite, trebuie sa aiba in calcul urmatoarele locatii:

  • biserica, atat la intrare cat si in fata altarului, de care se ocupa de regula domnisoara sau domnisoarele de onoare, daca sunt mai multe; ele sunt cele care trebuie sa aiba grija ca aceasta locatie sa arate impecabil. Fie ca mireasa doreste flori la intrarea in biserica, la poarta bisericii, sau de-a lungul covorasului pe care paseste in drum spre altar, aspectul nu trebuie neglijat. Pentru ce flori trebuie sa opteze insa, ca sa fie totul bine? Probabil ca cele mai indicate ar fi florile naturale, insa e posibil ca acestea sa nu tina asa de bine. Asa ca de ce sa nu optati pentru un aranjament artificial, care poate fi dupa aceea luat acasa si impodobit poate, camera cu el. Pe usa bisericii, daca mireasa tine neaparat, se pot aseza flori naturale, distribuite fie de-o parte si de alta, fie doar pe partea superioara a usii. Covorasul poate sa contina si cateva lumanari printre flori, iar aici de de asemenea puteti opta pentru cateva aranjamente florale, pozitionate ca in ghiveci, de o parte si de alta, care cu siguranta vor da un aspect foarte dragut si pe langa asta veti avea amintiri

  • casa miresei – de obicei, tinerele fete vor sa-si imbrace casa in atmosfera de sarbatoare si sa o parfumeze, ca sa dea senzatia unei gradini rupta din rai. Astfel florile de nunta pot si cumparate si pentru casa si nu in ultimul rand pentru drumul pe care-l va parcurge mireasa din momentul in care pleaca din casa parinteasca pana se urca in masina sau caleasca.

  • Mesele de la local – aici florile pentru nunta trebuie sa fie ordonate frumos. Asta inseamna ca pe fiecare masa va fi un aranjament si cel mai indicat ar fi ca acestea sa contina flori artificiale, ce pot fi inchiriate de catre mireasa de la localul, salonul in care se tine petrecerea sau aduse o firma de aranjamente. Insa pe masa mirilor, la care vor cina impreuna cu nasii, este frumos sa se aseze un set mai mare de flori naturale impreuna cu lumanari pe masura.

flori de nunta

In momentul in care mergi sa achizitionezi florile pentru nunta, tine minte de cateva aspecte foarte importante: nu plati toata suma inainte, asigura-te ca floraria este de incredere si ca vanzatoarele au inteles exact ce iti doresti si pentru ce culori optezi, de obicei buchetul miresei si cel al nasei pot fi aranjate cu ceva timp inainte dupa un anumit model, ales in prealabil, pentru a nu da gres; trebuie sa te asiguri si ca vor fi respectate conditiile din contract si, nu in ultimul rand, sa te asiguri ca totul va fi gata pana in marele moment.

Pentru acest ultim amanunt nu uita sa specifici data exacta si locatia in care vrei sa-ti fie livrate florile pentru nunta, iar daca totusi stai stresata si nu ai siguranta deplina in serviciile ce-ti sunt oferite, poti sa optezi pentru planul de rezerva si anume domnisoara de onoare. Ea este cea care te poate ajuta cu un drum pana la florarie si iti poate organiza toate treburile in asa fel incat totul sa iasa perfect.

Atunci cand mergi sa-ti alegi florile pentru nunta, ca mireasa, este bine sa mergi la cat mai multe florarii si iei in calcul cat mai multe variante, deoarece o gama variata de modele iti va deschide orizontul. Si ca un sfat bun, poti opta, daca doresti, pentru o floare in par care e obligatoriu sa fie precum cea din buchet. Inainte de toate, trebuie sa te hotarasti la un singur tip de flori, iar daca vizitezi cat mai multe florarii, asta nu inseamna ca trebuie sa faci tot mai multe contracte. Alege o singura florarie si incearca sa obtii de la ea ceea ce iti trebuie tie pentru nunta si ceea ce crezi ca te reprezinta cel mai bine.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.