Nunți și mireseCum să îi propuneți unei prietene să vă fie domnișoară de onoare?

Cum să îi propuneți unei prietene să vă fie domnișoară de onoare?

Chiar daca veti avea o singura domnisoara de onoare sau mai multe, un lucru este sigur: acest rol este ocupat de cele mai multe ori de catre cele mai bune prietene ale miresei si asa este si normal sa fie avand in vedere ca este foarte important ca mireasa sa fie ajutata in aceasta perioada de catre cele care i-au fost alaturi intotdeauna, la bine la greu. Insa, problema cea mai mare intervine in momentul in care mireasa este nevoita sa faca aceasta propunere fiecarei domnisoare de onoare in parte, dupa anuntarea logodnei. Asa ca, in randurile care urmeaza, va vom prezenta cateva sfaturi si idei despre cum sa ii propuneti unei prietene sa va fie domnisoara de onoare.

Dupa ce ati pus la punct o lista cu cele care ar putea ocupa rolul de domnisoare de onoare si bineinteles o lista cu principalele atributii ale acestora, este randul sa faceti propunerile. Daca doriti mai multe domnisoare de onoare le puteti convoca pe toate la o intalnire relaxanta in timpul careia le puteti pune marea intrebare.

Insa, metoda anuntata mai sus nu da intotdeauna rezultate pozitive. Trebuie sa va ganditi si la problemele prietenelor dumneavoastra, la situatia financiara dar si la timp, iar o astfel de intalnire ar putea fi considerata ca o presiune si cu siguranta nu va doriti ca prietenele dumneavoastra sa se simta stanjenite. Asa ca, metoda cea mai buna ar fi sa discutati cu fiecare prietena, pe rand.

Chiar si asa, nu aruncati direct intrebarea „Vrei sa imi fii domnisoara de onoare?”, deoarece prietena dumneavoastra, chiar daca isi va dori nespus acest lucru insa nu va putea face asta, se va simti stanjenita sa va refuze. Discutati despre asteptarile pe care le aveti in calitate de mireasa de la cele care va vor fi domnisoare de onoare. Abia dupa ce discutati aceste aspect si disponibilitatea persoanei in cauza puteti face propunerile.

Daca aveti o prietena foarte buna si de nedespartit inca din copilarie si doriti ca doar ea sa va fie domnisoara de onoare, iar ea isi doreste, de asemenea, acest lucru, lucrurile vor fi mult mai simple. Desi raspunsul sau este evident, pentru a marca momentul intr-un mod inedit, ii puteti face o surpriza. De exemplu, puteti mima o cerere in casatorie in cadrul careia mireasa este cea care ii propune domnisoarei de onoare sa accepte acest rol, bineinteles prin inmanarea unui cadou simbolic.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.