Rețete culinareCotlet de porc la tigaie cu salată de porumb dulce - vezi...

Cotlet de porc la tigaie cu salată de porumb dulce – vezi cum trebuie să pregătești această rețetă

Pe langa faptul ca este foarte gustos, porumbul dulce are si o serie de beneficii pentru sanatate.

Cand nu mananc ca si garniture salata de porumb, atunci il prepar cu sunca presata pentru aperitiv.

Ingrediente cotlet de porc la tigaie cu salata de porumb dulce

Salata de porumb cu maioneza

  • 1 galbenus
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita de mustar
  • 340 gr porumb fiert, din conserva

Cotlet de porc la tigaie

  • 1 kg de cotlet de poc
  • Sare, piper, boia, delikat
  • 1 morcovi mai mare
  • 2-3 catei de usturoi
  • 3 linguri de ulei

Mod de preparare

Carnea se spala si se curata de pielite. Se taie felii groase de 2 cm. Se condimenteaza cu piper, sare, boia si delikat.

Se incinge uleiul intr-o tigaie si se pune carnea la prajit. Se rumeneste bine pe ambele parti pana cand prinde o culoare aurie.

Se curata morcovii si usturoiul, si se taie rondele.

Se adauga morcovii si usturoiul peste carne.

Se prajeste aproximativ 50 de minute. Daca e nevoie se adauga apa.

Se face maioneza din 1 galbenus, ulei si mustar.

Se adauga maioneza peste porumb dulce si se amesteca. Se condimenteaza cu piper si sare.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.