Rețete culinareRulouri din foietaj cu bacon și ketchup - o rețetă ce se...

Rulouri din foietaj cu bacon și ketchup – o rețetă ce se prepară ușor și rapid

Un aperitiv minunat din foietaj, se prepara usor si rapid, este ideal pentru musafiri sau pur si simplu pentru un mic dejun sau o gustare.

Ingrediente rulouri din foietaj cu bacon si ketchup

  • 400 gr aluat foietaj
  • 2 pachete bacon crud
  • 60gr cascaval ras
  • ketchup

Mai avem nevoie de scobitoare

Mod de preparare

Aluatul dezghetat il intindem pe blatul de lucru, ungem cu ketchup dulce sau picant (dupa preferinte), presaram cu putin cascaval ras si taiem fasii de aproximativ 2,5-3cm; pe fiecare fasie asezam felii de bacon si o rulam.

(Am ales metoda de a fasia prima data aluatul si nu dupa ce este umplut si rulat, pentru ca baconul este foarte greu de taiat mai ales daca nu avem un cutit bine ascutit)

Dupa ce rulam foietajul, il asezam in picioare pe o tava captusita cu hartie de copt si cu ajutorul betisoarelor prindem capetele ca sa nu se desfaca in timpul coacerii.

Asezam in cuptorul bine incins 15 minute dupa care scoatem si asezam cascaval deasupra, este gata cand cascavalul se rumeneste frumos.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.