Cand ne grabim, nu avem timp si familia plange de foame rapid putem prepara aceasta reteta, nu necesita multe ingrediente si nici mult timp, iar rezultatul e minunat.
Ingrediente paste cu cascaval la cuptor
- 250 gr paste
- 400 ml lapte
- 40 gr unt sau margarina
- 2 linguri faina
- 1 lingura mustar
- 200gr cascaval
- 2 oua
- rosii
- sare, piper
Mod de preparare
Punem pastele la fiert in apa sarata, pana ce se fierb avem timp sa pregatim sosul: laptele, untul sau margarina (amestecata cu telul) si faina le punem la fiert; cand sunt fierte adaugam si cascavalul razuit.
Pastele intre timp le punem la scurs, le condimentam cu sare si piper. Prima data le amestecam cu ouale batute amestecate cu mustar dupa care adaugam si sosul de cascaval.
Amestecul de paste il turnam intr-un vas yena sau unul ceramic, deasupra asezam felii de rosii si putin cascaval razuit; le acoperim si le asezam in cuptorul preincalzit, dupa 10-15 minute luam jos capacul si lasam sa se rumeneasca putin suprafata.