Rețete culinareMic dejun cu parizer pane - o idee ingenioasă pentru o mâncare...

Mic dejun cu parizer pane – o idee ingenioasă pentru o mâncare gustoasă

Intr-o sambata am gasit 2 felii de parizer in frigider. Magazinul de unde l-am cumparat a avut feliatorul defect asa ca vanzatoarea mi-a taiat felii groase de vreo 5-6 mm.

M-am gandit ce as putea face cu ele si uite asa mi-a venit ideea urmatoare.

Ingrediente mic dejun – parizer pane

  • 2 felii mari de parizer groase de 5mm
  • 1 ou
  • 1 linurita pesmet
  • 1 lingura cu varf de faina
  • ulei pt prajit
  • sare si piper

Mod de preparare

Taiem cele 2 felii de parizer cam de 1.5 cm latime.

Intr-un bol spargem un ou, il batem cu fruculita si il saram si piperam dupa gust.

Amestecam intr-o farfurie plata faina cu pesmetul si pe urma tavalim prin ele fasiile de parizer.

Le punem la prajit in ulei incins, intoarcem cand sunt prajite pe o parte si le scoatem pe un servetel absorbant atunci cand s-au rumenit pe ambele parti.

Le servim cu salata, ceapa verde sau alte verdeturi sau muraturi.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.