Aceasta este prima reteta pe care o gatesc cand am branza in frigider, insa nu branza este cel mai important si nelipsit ingredient; „inima”acestei reteta este slanina.
Daca nu avem slanina ca lumea sa nici nu ne apucam de reteta, sunteti de acord?
Ingrediente paste cu branza si slanina prajita
- paste
- 250gr branza dulce de vaca
- slanina
- smantana
- sare
Mod de preparare
Pastele le punem la fiert, slanina o taiem in bucati si o rumenim in tigaie, branza o razuim sau pur si simplu o framantam cu mana.
Pastele fierte le scurgem si le trecem printr-un jet de apa rece, dupa care stropim cu 1-2 linguri de untura de la slanina.
Asezam pastele pe farfurie, adaugam branza, smantana si slanina prajita sau pur si simplu, intr-un castron, le amestecam toate.
Pastele cu branza si minciunelele mi-au facut o pofta….bune bune