Acest preparat este un mic dejun ideal atat pentru copii cat si pentru adulti, este sanatos si foarte hranitor. Se poate face cu maruntaie de pui, gaina, rata, gasca, curcan cat si de iepure asa cum v-am prezentat eu.
Timpul de preparare este foarte mic aproximativ 15-20 de minute.
Ingrediente mic dejun cu maruntaie de iepure si ou
- 1 inima de iepure
- 2 rinichi
- 1 ficat
- 1 ceapa
- 1 ou
- ulei pt prajit
- sare si piper
Mod de preparare
Spalam bine maruntaiele de iepure apoi taiem inima in doua, la fel rinichii si ficatul.
Taiem ceapa marunt si punem la prajit impreuna cu inima si rinichii, comdimentam cu sare si piper.
Dupa ce s-au calit umpic punem si ficatul ( ficatul se pune mai tarziu deoarece se face foarte repede ,iar daca sta prea mult la prajit va fi mai sec si va avea un gust fainos ).
Acoperim cu putina apa si lasam cateva minute sa scada; dupa ce-s prajite toate maruntaiele adaugam oul si invartim pana capata culoare.