Dragoste și relațiiCe sperie bărbații și îi pune pe fugă atunci când întâlnesc o...

Ce sperie bărbații și îi pune pe fugă atunci când întâlnesc o femeie?

Ce sperie barbatii si ii pune pe fuga? Ce vorbe sau gesturi ale unei femei pe care chiar o placeau ii poate face sa dea inapoi in doi pasi si trei miscari si sa fuga speriati? Poate ca ai trait si tu situatia: ai cunoscut un barbat, el dadea semne clare ca este atras de tine, ati iesit la o intalnire-doua, dupa care a disparut misterios, fara sa mai dea nici un semn de viata, fara sa mai raspunda la mesaje – ai jura ca a fost de fapt un spirit care a plecat pe alte taramuri, dupa cum a disparut!

Ce sperie barbatii

Discutii precoce despre viitor. Sigur, este ok, chiar bine, sa discuti despre planurile tale de viitor daca te referi la profesie si dezvoltare – vei da impresia unei femei puternice cu un scop in viata, ceea ce atrage multi barbati. Insa… daca incepi sa vorbesti inca de la primele intalniri despre cum visezi la o casuta cu gard alb, la copilasi cu obraji bucalati si la nunti de vis – este aproape la fel de rau ca si cum ii marturisesti ca esti in secret travestit! Multi barbati au impresia, daca li se vorbeste de la inceput despre lucruri de genul nuntilor si copiilor, ca mai ai putin si ii legi cu un lant de picior si ii tarasti spre altar…

Discutii despre “ceasul biologic”. Nu, nu, nu!! In nici un caz nu incepe sa discuti despre cum ai deja 27 de ani si cum ar trebui sa ai un copil pana la 30, pentru ca asa recomanda toti medicii! Sau despre cum prietenele tale sunt toate deja maritate si se pregatesc sa isi mareasca familia cu un bebe… Sau despre cum ti se inmoaie inima cand vezi un bebe… Ai nevoie de mai multe explicatii?

O inima ranita si un trecut de relatii esuate. Daca de la primele intalniri ii povestesti multe despre toate relatiile tale esuate, despre cum niciodata nu ti-ai gasit sufletul pereche, despre inima ta ranita, despre cat ai nevoie de cineva special langa tine – barbatii vor crede ca vei deveni prea dependenta, lipita de ei, nevoiasa… A vorbi despre toate esecurile amoroase este interzis! A te plange la primele intalniri “oare de ce nu imi merge bine?” este echivalent cu a ii spune “barbatii din viata mea nu m-au vrut”!

Discutii despre fostul partener. Este normal ca veti ajunge si la discutia despre fostii vostri parteneri. Insa o relatare scurta si concisa ar trebui sa fie cam tot. Daca te apuci sa vorbesti despre fostul visatoare, sa vorbesti despre cat de bun si dragut era, despre cat v-ati iubit – barbatii vor trage concluzia logica ca esti inca indragostita de fostul partener si te vor lasa in pace sa visezi in continuare la el.

Asadar, in nici un caz nu iti lauda fostul partener cand doresti sa ai un nou partener! Nici sa il critici constant, sa aduci vorba despre el cu rautate nu este o idee buna – barbatii vor crede ca esti o fire razbunatoare ce nu suporta bine despartirile. Si inca ceva: mai bine ai evita sa ii povestesti cum i-ai dat foc fostului la toate lucrurile ramase la tine, la cum ai raspandit zvonul ca este homosexual sau ce altceva ai mai facut ca razbunare!

Incercari exagerate de a ii fi pe plac. La primele intalniri, a arata ca il placi si ca esti atrasa de el este normal! Insa ce sperie barbatii: sa te straduiesti prea mult, sa incerci prea mult, ca si cum ai face orice doar ca sa fii placuta. Nu ii face prea multe complimente, nu il ridica in slavi, nu rade la orice remarca a sa, nu ii da mereu dreptate aprobandu-l entuziasmata – arata ca ai si tu opinii diferite si ca nu esti genul de femeie care e de acord cu orice!

Avansare in pas rapid. Ati iesit la trei-patru intalniri, el te place, tu il placi, el te-a mai invitat la inca o intalnire – perfect! Ce sperie barbatii – daca incepi sa vorbesti si sa te porti de parca deja aveti o relatie stabila. Daca deja ii spui “iubi”, daca deja planuiesti weekenduri in doi, daca deja ii spui sa iti cunoasca prietenii si (grav!) parintii… Daca deja de primele dati cand iti petreci noptile la el, iti aduci lucruri personale, daca incepi sa ii strangi hainele de prin camera sau sa ii speli vasele… Ai prins ideea – nu te purta ca o iubita stabila in prima faza, cea a intalnirilor romantice, cand trebuie sa fii seducatoare.

Declaratii de dragoste. Daca dupa primele intalniri ii trantesti deja un “te iubesc” tandru – in caz ca nu traiti o mare pasiune si el e indragostit pana peste cap, ai putea sa te gandesti unde poti cunoaste urmatorul barbat cu care sa iesi…

“Pisiceala”. Ce sperie barbatii? Femeile care se pisicesc si se alinta ca o fetita de 7 ani! Care vorbesc alintat, folosesc diminutive la orice cuvant: “papica”, “berica”, “pisicuta”, “iubitel”, “masinuta”, care se imbraca cu fundite si volanase roz adorabile, care se gudura ca o pisica alintata… Intr-un cuvant, femeile ce se poarta ca un copil alintat! Trebuie sa existe un echilibru: a te purta doar putin rasfatat este in regula, dar a fi o adevarata fetita rasfatata nu mai este… Barbatii sunt atrasi de o astfel de femeie alintata cand ea este foarte sexy si ei cauta mai degraba o partenera de joaca, nu o partenera de viata!

Femeile dure. Ce mai sperie barbatii? Opusul femeii descrise mai sus. Dupa cum s-a spus, trebuie sa existe un echilibru! In general, barbatii admira si sunt atrasi de o femeie puternica si independenta, ce se descurca singura (in afara de barbatii ce se afla in cautarea unei sotii gospodine)… Insa a te arata prea dura, masculina, rece si mereu la conducere le cam taie elanul si atractia… Pentru ca barbatii doresc sa fie cei mai puternici in cuplu si sa aiba pe cine proteja, doresc o femeie feminina, senzuala, care este atat independenta, cat si delicata…

Femeile rapitor de frumoase, in jurul carora roiesc toti barbatii. Desi ati crede ca este un vis sa ai o frumusete perfecta si sa fii mereu in tinta atentiei barbatilor, de fapt, barbatii ce considera ca nu sunt la fel de atractivi vor fi intimidati de femeia extrem de frumoasa despre care cred ca poate avea pe oricine. Asadar, multi dintre barbati vor crede ca nu are rost sa abordeze o frumusete rapitoare, temandu-se de esec!

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.