Rețete culinareTocăniță de pulpe de pui și scăriță afumată de porc - un...

Tocăniță de pulpe de pui și scăriță afumată de porc – un preparat pe care trebuie să îl încerci

Aceasta mancare este un preparat care mie imi place foarte mult si care il gatesc foarte des acasa pentru familia mea.

Are ca timp de gatire circa 120-150 minute,in functie de cat de repede se face scarita de porc afumata.

Ca si garnitura se poate servi impreuna cu un pilaf de orez, pireu de cartofi, mamaliguta, macaroane sau alte paste fainoase.

Este o mancare care se poate servi in orice moment al zilei si se poate servi impreuna cu muraturi sau impreuna cu o salata de primavara.

La acest preparat eu nu am folosit sare sau delikat deoarece scarita de porc afumata este putin sarata.

Ingrediente pentru tocanita de pulpe de pui si scarita afumata de porc

  • 8 pulpe de pui
  • o scarita afumata de porc (circa 5 bucati)
  • 5-6 cepe
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita tarhon
  • 1 lingurita busuioc
  • frunze de patrunjel

Mod de preparare

se spala scarita afumata de porc si pulpele de pui

-se taie scarita in bucati

se curata si se toaca cepele

se caleste putin ceapa si condimentele

-dupa ce s-au calit condimentele si ceapa se adauga scarita afumata de porc

-se caleste si scarita putin apoi se adauga apa pana cand se acopera

dupa ce scarita a fiert circa 50-60 minute se adauga pulpele de pui

se calesc si ele putin apoi se adauga inca un pic de apa pana cand sunt acoperite

-inainte sa fie gata se adauga frunzele de patrunjel.

Va doresc pofta buna!

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.