Rețete culinareVinete cu caș pregătite la cuptor - o rețetă ce nu necesită...

Vinete cu caș pregătite la cuptor – o rețetă ce nu necesită multe ingrediente și este foarte gustos

Suntem in mijlocul iernii calendaristice, deloc nu se vede ca este iarna stim cu totii ca vitaminele sunt importante in aceasta perioada ori este frig si ninge ori nu.

Sursa bogata de vitamine se gaseste in legume colorate. Am pregatit o reteta asa de usoara care nu numai ca e sanatoasa dar e si guatoasa.

Ingrediente vinete cu cas, pregatite la cuptor

  • 1-2 buc vinete
  • 2 buc rosii
  • 150 gr cas
  • sunca de casa
  • sare, piper

Mod de preparare

Spalam bine vinetele, taiem capetele si le feliam rondele. Condimentam cu sare si piper si le punem cateva minute, pana ce pregatim celelalte ingrediente, sa se scurga.

Spalam rosiile, le curatam si le taiem rondele, sunca de casa o taiem in bucati mici si casul il taiem in bucati mai marisoare.

Ingredientele pregatite le punem intr-o tava captusita cu hartie de copt, aranjam in straturi: prima data punem vinetele peste care punem rosii, felii de sunca de casa si deasupra bucatile de cas.

Punem in cuptorul preincalzit timp de aproximativ 30 de minute (este gata cand casul se rumeneste). Sa nu ne speriem daca casul lasa multa zeama, putem sa scoatem cu ajutorul unei linguri.

Se serveste cald cu paine prajita si salata.

 

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.