Rețete culinareRuladă de carne tocată umplută cu legume - o rețetă ideală pentru...

Ruladă de carne tocată umplută cu legume – o rețetă ideală pentru masa de Paște

Rulada de carne tocata eu intotdeauna o asociez cu Pastele, mai ales daca este umpluta cu oua, e o greseala din partea mea, de ce sa nu preparam oricand? Ca sa piarda putin din sentimentul de Paste am ales umplutura de legume si oua razuite. Este asa de usor, in putin timp pregatim o mancare complexa cu carne oua si legume.

Ingrediente pentru rulada

  • – 500gr carne tocata (porc sau amestec)
  • – 2 catei usturoi
  • – 1 ou
  • – sare, piper, boia de ardei, delicat

 Ingrediente pentru umplutura

  • – 1 morcov
  • – 4-5 linguri mazare
  • – 3 oua fierte
  • – 100gr cascaval
  • – sare, piper

Mod de preparare

carnea tocata se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei (dulce sau picant) si delicat, se amesteca cu oul si se intinde uniform pe o folie

peste care se razuie morcov, ouale fierte, cascaval, se pune mazare, se condimenteaza cu sare si piper (pentru ca morcovul este dulce se poate pune mai multa sare)

carnea se ruleaza apoi cu ajutorul foliei, fara a rula insa si folia, rulada astfel obtinuta se pune in tava unsa

se unge rulada cu un galbenus de ou si se da la cuptor, la foc mic, pentru 45 de minute

– din cantitatea de carne se fac 2 rulade

se poate servi rece, ca aperitiv sau calda cu o garnitura de cartofi sau orez.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.