Aceasta reteta de paine prajita cu usturoi face parte din deliciile copilariei care pana in ziua de azi bucura unele dimineti de weekend. Este foarte usor de preparat si nu necesita ingrediente costisitoare.
Ingrediente paine prajita cu usturoi
- 1 capatana usturoi
- 100 ml ulei de masline sau floarea soarelui
- cateva felii de paine ( in functie de preferinta )
- sare dupa gust
Mod de preparare
Se pune o plita pentru aragaz si se aseaza pe ea feliile de paine. Daca nu aveti o plita atunci puteti face la aparatul de prajit paine sau pe o plita electica.
Dupa ce painea s-a prajit pe o parte ea se intoarce si pe partea cealalta. Cand e prajita pe ambele parti si e inca fierbinte, se freaca pe o parte cu un catel de usturoi, se dau prin uleiul de masline sau de floarea soarelui si se sareaza dupa gust.
Se serveste cat mai cald pentru a va bucura pe deplin de aromele acestui preparat.