Casă și grădinăFoișorul - cum să îți amenajezi un living în mijlocul grădinii

Foișorul – cum să îți amenajezi un living în mijlocul grădinii

Cei care locuiesc la casa au numeroase motive de bucurie, unul dintre acestea fiind posibilitatea de a crea un foisor in sanul naturii. Foisorul reprezinta o mica insula in mijlocul gradinii dumneavoastra, acesta fiind locul ideal in care va puteti petrece zilele de vara in compania persoanelor dragi savurand cea mai racoritoare limonada cu menta.

Motive pentru a avea un astfel de spatiu in gradina dumneavoastra sunt numeroase. Inainte de toate, foisorul reprezinta o structura acoperita si este pe deplin separata de casa, ceea ce va ofera posibilitatea de a o amenaja dupa bunul plac, fara a tine cont de designul abordat in locuinta, asa cum este cazul verandei.

Mai mult decat atat, fiind amplasat chiar in gradina dumneavoastra, foisorul va va permite sa va apropiati mai mult de natura, sa petreceti cateva momente cu adevarat relaxante in sanul naturii admirand florile din gradina dumneavoastra si ascultand zumzaitul naiv al insectelor, ciripitul vesel al pasarilor si picaturile de ploaie dintr-o zi de vara. Ce poate fi mai frumos decat sa va aflati in mijlocul naturii si sa aveti parte de tot confortul? Pentru ca foisorul poate fi amenajat in asa fel incat sa vina in intampinarea tuturor nevoilor dumneavoastra.

Cum poate fi construit un foisor?

Inainte de toate, trebuie sa alegeti locul din gradina in care foisorul va fi amenajat. Alegeti locul cel mai frumos, in asa fel incat foisorul sa poata fi inconjurat fie de copaci, fie de flori, pentru a va oferi o priveliste deosebita. Foisorul poate fi achizitionat de-a gata din cadrul magazinelor de specialitate care ofera accesorii si obiecte de mobilier pentru casa si gradina, sau il puteti construi chiar dumneavoastra.

Foișorul - cum să îți amenajezi un living în mijlocul grădinii

Acordati o mare importanta materialelor din care foisorul este realizat, deoarece acesta, chiar chiar daca reprezinta un spatiu separat de locuinta, trebuie sa se potriveasca intr-o oarecare masura cu arhitectura locuintei dumneavoastra, cu gradina si cu gardurile. Cea mai buna alegere este foisorul din lemn, acoperit de cele mai multe ori cu tigla, deoarece lemnul este cel mai natural element si se va integra perfect in intregul decor. Alegeti lemnul de cea mai buna calitate.

Amenajarea foisorului

Foisorul reprezinta un veritabil centru de socializare, asa ca acesta va trebui amenajat cu mare atentie. Avand in vedere legatura cu natura, foisorul trebuie sa fie amenajat cat mai simplu cu putinta. O canapea, cateva fotolii sau scaune si o masuta sunt elementele care nu trebuie sa lipseasca, bineinteles acestea fiind animate de accesorii precum pernute decorative, glastre si ghivece cu flori.

Exista persoane care aleg sa isi transforme foisorul intr-o mica bucatarie de vara unde sa poata servi masa alaturi de familie si prieteni. In aceste conditii, puteti amplasa un mic aragaz sau un gratar, un frigider si, bineinteles, puteti construi un mic blat pe care sa puteti prepara deliciile culinare si unde sa tineti toate ustensilele de care aveti nevoie.

Nu uitati de sursele de iluminat si decoratiunile care se potrivesc stilului dumneavoastra si care se vor integra perfect intr-un cadru natural. In acest fel, foisorul se va transforma intr-un spatiu de poveste in care dumneavoastra va veti putea relaxa si odihni in bratele naturii.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.