Casă și grădinăIdei creative pentru amenajarea camerei înainte de petrecere

Idei creative pentru amenajarea camerei înainte de petrecere

Fie ca va pregatiti pentru o petrecere cu prietenii, pentru o aniversare sau pentru o petrecere sau sarbatoare in familie, camera in care organizati evenimentul trebuie sa fie amenajata in functie de tipul petrecerii. De aceea, in randurile care urmeaza, vom veni in ajutorul dumneavoastra prin prezentarea catorva idei pentru amenajarea camerei inainte de petrecere care cu siguranta va vor fi foarte utile si va vor ajuta sa petreceti cateva momente minunate alaturi de cei dragi.

Organizarea unei petreceri in intimitatea locuintei dumneavoastra poate fi o experienta deosebita, mult mai distractiva si mult mai speciala decat daca ar fi organizata intr-un restaurant. Cu toate acestea, persoanele care organizeaza petreceri in propria locuinta, fie ca vorbim despre aniversari, petreceri pentru cei mici sau mese in familie, trebuie sa fie foarte responsabile deoarece trebuie sa aiba totul sub control si in acelasi timp sa isi protejeze locuinta.

Dupa alegerea locuintei, urmatorul pas il reprezinta curatenia generala. Poate vi se pare ciudat, gandindu-va ca acest pas ar trebui lasat la urma, dupa terminarea petrecerii, insa si inainte de amenajarea camerei inainte de petrecere aceasta trebuie sa fie curata si ordonata inainte de toate. Acest lucru este valabil pentru toate camerele si pentru dormitor si pentru bai si bucatarie.

Dupa ce aceste lucruri minore au fost puse la punct, gazdele trebuie sa faca o lista cu invitati dar si cu meniul cu mancare si bauturi care urmeaza a fi servite. Numarul invitatilor este influentat de spatiul de care dispuneti.
In cazul in care organizati o petrecere cu o anumita tematica, vestimentara sau culinara, nu uitati sa ii anuntati din timp pe invitati pentru ca acestia sa se pregateasca.

Abia acum incepe distractia! Petrecerile tematice sunt foarte interesante, atat pentru cei mici, cat si pentru adulti care adora sa se transpuna in cu totul si cu totul alte timpuri prin mici artificii. Alegeti decoratiunile potrivite in functie de tematica petrecerii si puteti ruga un prieten apropiat care va participa la eveniment sa va ajute. Puneti-va creativitatea si imaginatia la incercare pentru a va impresiona intr-un mod cat se poate de placut prietenii. Cu cat decoratiunile sunt mai originale, cu atat petrecerea dumneavoastra va fi una mai personalizata.

petrecere surpriza

Nu uitati ca nu exista nicio petrecere fara muzica si dans. Asa ca daca nu aveti suficient spatiu pentru a amenaja un mic ring de dans, mutati mobila in asa fel incat sa existe spatiu suficient pentru a va desfasura. Indiferent de cat de mic este spatiul de care dispuneti, prin aranjarea corecta a mobilei spatiul poate fi marit considerabil, astfel incat invitatii de la petrecerea dumneavoastra nu se vor simti inchisi intr-o cutie.

In afara de camera in care este organizata petrecerea puteti decora si holul. Invitatii vor fi de-a dreptul impresionati daca inca de la intrare vor pasi intr-un ambient deosebit. Optati pentru un covor rosu, pentru a oferi un aspect elegant, sau pentru lumini colorate, lumanari decorative pentru a-i ghida pe invitati in camera de petrecere.

In ceea ce priveste aranjarea alimentelor si bauturilor de cele mai multe ori in cazul petrecerilor se opteaza pentru un bufet suedez. In acest fel fiecare va servi ce va dori, cand va dori, fara sa existe probleme. Este bine ca masa sa fie amplasata intr-un spatiu mai ferit, pentru a evita accidentele. Masa trebuie sa fie decorata in conformitate cu tipul petrecerii. Si in acest caz puteti opta pentru mici artifcii care vor oferi un aspect deosebit intregului decor.
In general, aspectul vizual al camerei in care este organizata petrecerea trebuie sa fie unul deosebit. Optati pentru culori vii, dar care sa respecte tema petrecerii.

In cazul in care petrecerea dumneavoastra este una formala, lucrurile stau putin diferit, mai ales daca printre invitati se numara persoane importante. In acest caz, gazda trebuie sa organizeze o petrecere mult mai eleganta. Decoratiunile vor fi, de asemenea, elegante; puteti opta pentru vaze cu flori si lumanari decorative.

Bufetul suedez nu reprezinta o idee prea stralucita in aceasta situatie deoarece se prefera organizarea unei mese.
Asadar, atunci cand doriti sa organizati o petrecere in intimitatea propriei locuinte realizati un mic plan care va va ajuta sa fiti gazda perfecta. Amenajati camera cu gust astfel incat sa va impresionati invitatii si sa va simtiti bine intr-un ambient deosebit.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.