Nunți și mireseTorturi de nuntă în formă de inimă: Alegerea multor cupluri pentru tortul...

Torturi de nuntă în formă de inimă: Alegerea multor cupluri pentru tortul celei mai fericite zi din viața lor

Un tort in forma de inima este un mod minunat de a-ti arata dragostea si angajamentul fata de persoana cu care te vei casatori. Aceste torturi de nunta in forma de inima se disting de torturile traditionale rotunde prin aspectul lor izbitor, insa ele pot fi la fel de elegante si rafinate.

Intrucat se potrivesc atat de bine cu tema inerenta a tuturor nuntilor, este usor sa le personalizezi pentru a se potrivi cu alte teme si pentru a corespunde cu schema de culori a nuntii. Daca doresti sa ai parte de un tort de nunta in forma de inima, este bine sa restrangi optiunile de design inainte de a vorbi cu un cofetar sau decorator. Chiar daca forma pare a dicta produsul final, acesta nu este cazul intotdeauna, si exista o mare varietate de stiluri in ceea ce priveste designul.

Daca privesti la o galerie foto cu torturi de nunta sau dai un search pe internet folosind cuvintele “torturi de nunta in forma de inima”, vei gasi o multime de variante pe care le poti examina inainte de a alege designul final. Cea mai traditionala varianta este tortul cu trei niveluri (cu glazura alba sau crema de unt), decorat cu ornamente minimaliste.

Aspectul este unul simplu, elegant si clasic, iar forma de inima este singurul factor care diferentiaza acest tort de modelele rotunde obisnuite. Printre variantele populare ale tortului cu trei niveluri se afla o versiune in care fiecare nivel este sprijinit pe stalpi si o versiune decorata cu o cascada de trandafiri.

Majoritatea torturilor in forma de inima nu sunt decorate cu figurine de tort elaborate, insa unele sunt decorate cu figurine care ii infatiseaza pe miri sau cu flori. Torturile in forma de inima cu un singur nivel sunt adecvate pentru nuntile intime si pentru cuplurile care dispun de un buget mic.

torturi de nunta

Un tort cu un singur nivel este si mai usor de decorat, prin urmare, daca mirii doresc un model complicat, acestia trebuie sa renunte la nivelurile suplimentare. Daca doar cateva inimi mari nu sunt suficiente pentru tine, poti opta pentru un model care include cateva zeci de inimi mai mici realizate din fondant sau pasta de guma, plasate in mod strategic pe nivelurile tortului.

Scoate tortul in evidenta optand pentru o culoare neobisnuita in ceea ce priveste glazura. Toata lumea se asteapta ca tortul de nunta sa fie alb, insa torturile in forma de inima cu glazura roz, bej, fildes sau rosie sunt deosebit de memorabile si arata foarte bine in fotografii. Crezi ca torturile in forma de inima sunt de prost gust? Minimalizeaza factorul “inima”. Intensifica eleganta si stilul tortului prin decorarea sa cu niste modele deosebite.

Deoarece torturile in forma de inima sunt mai dificil de copt, glazurat si decorat decat torturile rotunde, acestea au si un cost mai ridicat. Pretul variaza in functie de designul ales si de asemenea in functie de cofetar. Discuta cu mai multi cofetari, stabileste un buget clar si gusta din mai multe mostre de tort inainte de a incheia un contract. Implica-te in alegerea designului tortului si cere cofetarului sa-ti ofere cateva idei potentiale pentru decorarea sa.

Desi toata lumea stie ca nuntile sunt facute pentru a sarbatori dragostea, uneori este usor sa uiti motivul de baza pentru care lumea se aduna la ceremonie si la receptie. Un tort de nunta in forma de inima este o modalitate subtila de a reaminti tuturor care este cel mai important lucru la aceste evenimente. Niciun alt memento nu este la fel de delicios ca acest desert, prin urmare, bucura-te de impartirea acestui mesaj de iubire cu oamenii care sunt alaturi de tine in ziua nuntii.

Galerie foto Torturi de nunta in forma de inima:

Tort-in-forma-de-inima-cu-aspect-elegant Tort-in-doua-culori Tort-ideal-pentru-o-nunta-de-Valentines-Day Tort-decorat-cu-inimioare Tort-alb-negru Tort-de-nunta-inedit Tort-modern-cu-inimioare Tort-cu-inimioare

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.