Diverse2LaFel- Soluția pentru o curățenie optimă și de durată (P)

2LaFel- Soluția pentru o curățenie optimă și de durată (P)

Curățarea regulată a suprafețelor este importanta pentru a menține o igienă adecvată și pentru a preveni răspândirea bacteriilor și a altor tipuri de contaminanți  care pot pune in pericol sănătatea ta și celor din jur. Totodată, un mediu care este în permanență ordonat, curat și igienizat corespunzător poate contribui semnificativ atât la îmbunătățirea aspectului estetic al imobilului, cât și la creșterea gradului de confort și a calității vieții din cadrul locației.

Fie că vorbim de propria locuință, locul de muncă, restaurante, hoteluri sau chiar fabrici, cu toții ne dorim ca spațiile în care trăim sau pe care le frecventăm să dispună de o curațenie optimă și de lungă durată, iar acest lucru este posibil doar dacă procesul de curățare și igienizare este realizat într-un mod eficient.

Însă, cum putem realiza o astfel de curățenie?

Simplu, prin utilizarea unor soluții profesionale și a unor echipamente special concepute pentru a obține curățenia optimă la care toți visăm!

Folosirea soluțiilor profesionale în procesul de curățenie te poate avantaja din multe puncte de vedere. În primul rând, utilizarea acestor produse de curățare poate ajuta la menținerea unei curățenii adecvate și de lungă durată, fără a compromite siguranța și sănătatea ta și a celor din jur. De asemenea, soluțiile profesionale și semiprofesionale se pot dovedi a fi mult mai eficiente în îndepărtarea anumitor tipuri de murdărie sau pentru curățarea anumitor tipuri de suprafețe, spre deosebire de soluțiile casnice obișnuite.

Cu toate acestea, folosirea detergenților profesionali și semiprofesionali nu doar că oferă rezultatele la care aspiră toată lumea în ceea ce privește curățarea suprafețelor dintr-un imobil, ci și un raport calitate-preț excepțional, întrucăt sunt mult mai bine formulați și mai concentrați decât cei din comerț. Drept urmare, nu vei mai fi nevoit să folosești o cantitate mare de produs pentru a obține un nivel optim de curățenie, deoarece în cele mai multe dintre cazuri detergenții profesionali și semiprofesionali necesită a fi diualți înainte de utilizare.

2LaFel- Soluția ideală pentru curățarea, protecția și mentenanța suprafețelor tale.

2LaFel a luat naștere din dorința de a oferi oamenilor o gamă largă de produse profesionale și de înaltă calitate pentru curățarea, întreținerea și protejarea a pardoselilor din piatră sau lemn, precum și impermeabilizatori pentru suprafețe din piatră sau lemn. Astfel, din acest motiv compania a început să comercializeze, pe piața din România, produsele Lantania, care s-au făcut cunoscute atât pe plan național, cât și internațional datorită eficienței și fiabilității pe care o oferă acestea în lupta cu murdăria.

Lantania este o companie italiană care activează atât pe piața națională, cât și internațională pentru mai bine de 40 de ani. Ea se ocupă cu fabricarea și furnizarea de produse pentru curățarea, protejarea și întreținerea suprafețelor din marmură, piatră, granit, teracotă, lemn, beton sau orice alt tip de suprafață. Iar datorită parteneriatului cu Lantania, 2LaFel pune acum la dispoziție pe piața din România singurele soluții profesionale de curețenie care integrează calitatea, rentabilitatea și rezultatele de lungă durată într-un singur recipent.

Una dintre inovațiile create de Lantania care este comercializată pe site-ul 2lafel.ro este gelul 2151. Soluția minune care îndepărtează graffiti-ul și ceara și care a fost conceput special pentru curățarea suprafețelor din marmură, piatră, granit, beton și gresie, murdare de spray sau markere. Iar unul dintre avantajele folosirii gelului 2151 este că nu necesită frecarea intensă sau utilizarea sculelor abrazive pentru a îndepărta grafitti-ul sau ceara de pe suprafețele tale. Așadar singurele lucruri de care vei avea nevoie pentru a scăpa de urmele actelor de vandalism comise asupra proprietății tale vor fi doar câteva minute și un burete/perie.

Un alt produs excepțional marca Lantania care este disponibil pe 2lafel.ro este Sanipon. Acest detergent special este conceput pentru curățarea zilnică a pardoselilor din marmură, piatră, teracotă, ceramică, teracotă, lemn, PVC și altele. Formula sa specială permite utilizarea acestuia pe multiple suprafețe tratate, oferind o curățare și igienizare profundă care îndepărtează eficient murdăria, petele de grăsime și care ucide până la 99,9% din bacterii și germeni, prevenind astfel formarea mirosurilor neplăcute.

Dacă și tu îți dorești să te bucuri de o curățenie optimă și de lungă durată Lantania e soluția perfectă pentru tine. Toate produsele aceste mărci italiene sunt fabricate la standarde înalte și îți vor oferi mai mult timp pentru tine și mai puțin timp dedicat curățeniei.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.