Salata de vara, proaspata, gustoasa, care se poate servi si in alte anotimpuri.
Crutoanele sunt facute in casa.
Ingrediente salata de vara cu crutoane
- rosii cherry
- praz
- castraveti
- salata
- burduf
- 2 felii de paine mai veche
- busuioc
- patrunjel
- ulei de masline
- sale
Mod de preparare
Spalam si curatam legumele, frunzele de salata verde le asezam pe o farfurie, taiem in felii prazul si in bucati mici castravetele; jumatate din legume le asezam peste frunze, adaugam rosiile si branza de burduf.
Taiem feliile de paine in bucati mici, in ulei incins, intr-o tigaie teflonata, le prajim bine; asezam crutoanele peste ingrediente, adaugam prazul si castravetii ramasi.
In mojar pisam frunzele de busuioc si patrunjel cu un pic de sare si ulei de masline, sosul acesta i punem peste salata.