Rulouri de sunca umplute cu crema de legume crude.
Este un aperitiv cu care poti sa-ti impresionezi musafirii. Combinatia de fructe cu legume este fabuloasa.
Ingrediente rulouri de sunca umplute cu crema de legume crude
- 2 mere acrisoare
- 1 morcov mare
- ½ radacina de telina
- 1 galbenus
- 100 ml de ulei
- 1 lingurita de mustar
- Sare, piper
- 2 linguri de hrean
- 10 felii de sunca presata
Mod de preparare
Intai se face maioneza din 1 galbenus de ou, ulei si mustar.
Apoi se pregateste umplutura de legume crude.
Se curata morcovii, telina si merele.
Se dau pe razatoarea mica morcovii, telina si merele.
Se lasa 15 min sa-si lase zeama si apoi se scurge bine.
Se muta legumele intr-un bol. Peste ele se pun merele, maioneza, hreanul, sarea si piperul si se amesteca totul bine.
Cu o lingurita se aseaza umplutura pe fiecare felie de sunca si apoi se ruleaza.
Puteti la final sa infigeti cate o scobitoare in fiecare rulou. Pofta mare!