Rețetă crostini cu salam picant de la Bianca Cigan.
Ingrediente:
- 150g salam picant feliat subțire
- 400 g aluat foitaj
- 200 g cașcaval ras
- 1 ou
- cimbru uscat
- sare
- piper
- boia
- semințe de susan
Instrucțiuni:
- Aluatul de foitaj trebuie lăsat să se decongeleze și îl întindem puțin folosind un făcăleț. Presărați cimbru.
- Bateți oul. Condimentați cu sare, piper și boia.
- Ungeți aluatul de foitaj cu ou.
- Presărați cașcaval pe foaia de aluat, în fâșii de lățimea feliilor de salam. De fapt, vom tăia aluatul fâșii în funcție de lățimea feliilor de salam. Lungimea fâșiilor trebuie să corespundă pentru 2 felii de salam.
- Răsuciți fâșiile de aluat și așezați crostini pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
- Ungeți crostini cu ou și presărați semințe de susan.
- Coaceți timp de 40 de minute.
Rețetă crostini cu salam picant pas cu pas în imagini: