Vezi instrucțiunile pentru a găti această rețetă delicioasă de crostini cu salam picant

0
4555
Crostini cu salam picant
Crostini cu salam picant

Rețetă crostini cu salam picant de la Bianca Cigan.

Ingrediente:

  • 150g salam picant feliat subțire
  • 400 g aluat foitaj
  • 200 g cașcaval ras
  • 1 ou
  • cimbru uscat
  • sare
  • piper
  • boia
  • semințe de susan

Instrucțiuni:

  • Aluatul de foitaj trebuie lăsat să se decongeleze și îl întindem puțin folosind un făcăleț. Presărați cimbru.
  • Bateți oul. Condimentați cu sare, piper și boia.
  • Ungeți aluatul de foitaj cu ou .
  • Presărați cașcaval pe foaia de aluat, în fâșii de lățimea feliilor de salam. De fapt, vom tăia aluatul fâșii în funcție de lățimea feliilor de salam. Lungimea fâșiilor trebuie să corespundă pentru 2 felii de salam.
  • Răsuciți fâșiile de aluat și așezați crostini pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
  • Ungeți crostini cu ou și presărați semințe de susan.
  • Coaceți timp de 40 de minute.

Rețetă crostini cu salam picant pas cu pas în imagini:

IngredienteAluat cu salam și cașcavalAluat cu salam tăiatRularea aluatuluiCrostini cu ouCrostini la cuptorCrostini cu susan
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.